onsdag 2 mars 2016

Underhållsstege tak

På jakt efter en underhållsstege för arbete på taket? Med Wibe Ladders underhållsstege klättrar du säkrare på taket vid underhållsarbete. Vissa av våra aluminiumstegar går även att montera på tak och vägg med med hjälp av.


Stegen rullas upp till taknock med hjälp av . Hos BAUHAUS hittar du tegelröda och svarta plåttak i olika utformningar. Till det finns tätningsband och andra tillbehör. Alltid dagars öppet köp! Skulle inte vilja klättra runt på ett tak med hjälp av nåt som är tillverkat.


Zarges nockkrok med hjul samt . Ingen fara på taket - Viivilla. Du som villaägare ansvarar för taksäkerheten och kan bli skadeståndskyldig om det händer en olycka. Våra stegar för fast montering på tak är CE-märkta.


Lutningen på ditt tak avgör om det är säkrare att placera den anliggande . Med Wibes underhållsstege står du säkrare på taket vid underhållsarbete. Aluminium, tillbehör till underhållsstege från Wibe . Observera att detta är en. Tillverkade av aluminium och.


Maskin och stege för utlåning till medlemmar. Behöver du bygga nytt tak på grund av skada eller måste ditt tak läggas om till följd av att det börjar bli slitet. Vår underhållsstege är perfekt när du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg