onsdag 27 april 2016

Hyra matta till event

Hos oss hittar du mattor till båda mässa och event ! Vi har nålfiltsmatta i flera olika kvalitéer och färger på lager för snabb leverans till bra pris. På respektive profilsida finner du mer . Segmenten sammankopplas till en helhet för att eliminera skarvar. Kontakta oss så hjälper vi er.


Vi erbjuder skräddarsydda lösningar.

Du kan hyra matta till event. När du hyr din VIP- matta hos oss kan du även . Nålfiltsmatta med plastfilm för event och mässor. Finns i ett stort antal olika färger. Slät nålfiltsmatta för användning på event , . Välj att hyra kromade stolpar med svarta rep och få en svart matta.


Hyr entréstolpar, rep och matta till en tre meter lång gala-entré för en kväll! Matta standar olika färger, kvadratmeterpris. Röd matta 33m, löpmeterpris.

Observera att moms tillkommer på . VIP-mattan är en självklar del av varje invigning. En röd matta i entrén förhöjer nivån på festligheten, och sätter guldkant på ditt event. Tross för mässor, event och konserter hyr ni av oss på Göteborgs Scenteknik AB. Vi välkomnar Linnéa till tjänsten som Marknad- och sortimentkoordinator. Vi hyr ut golv, värme och dörrar till tälten, vilket gör att de kan användas även vintertid.


Infravärme med lampa, kopplas till det vanliga 230v- nätet. Gör ert event till årets höjdpunkt med L. En ,meter bred röd matta kantas av guldstolpar med rött sammets rep och 5 . Varje år hyr vi ut miljoner med artiklar till Cateringbranschen, Restaurang, Hotell, Företagsevent, Myndigheter, Privata event och fester. Till entrén erbjuder vi tält, avspärrningsstolpar, avspärrningsrep i flera färger och.


Något jag brinner för är att hjälpa till och hyra ut till Bröllop Fest Event. Sedan starten har jag hjälpt många par och företag med inspiration inför olika fester, och. Med hjälp av rätt ljussättning ser du till att din monter får den uppmärksamhet som.


Fördelen att hyra från oss är att allt är riggat och klart när du kommer hit för att flytta in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg