måndag 15 maj 2017

Kökshandtag 50 tal

Dessa klassiska köksbeslag är fantastiskt fina dessa nyproduceras helt efter den gammla förlagan från talet. Välj bland ett stort utbud för den rätta kökskänslan. Retrolådfront med handtag Stil5med plastbricka. Bänkskiva i ljus virrvarr med teakkant.


Handtagen kostar 39:-st.

It´s design har ett annorlunda och spännande sortiment av kökshandtag och handtag för andra föremål i hemmet. Skåpshandtag till funkis, - tals och 70-tals kök hittar du hos Stilbeslag. Ticka- beslag och bygelhandtag är några av våra populära modeller.


Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Våra handtag är av hög kvalitet och riktigt prisvärda. Fyrkantigt handtag för ett bra grepp med ett utförande i krom.


Bekvämt handtag med ett utförande i en matt svart färg.

Dec Litet draghandtag i förnicklad mässing. Lämpligt som exe… kr. Puustelli handtag 160mm. Kökshandtag 50- tal STIL 555.


Ni kan få ert kök i allt från klassisk sekelskiftesstil, - tals funkis till moderna släta luckor med infrästa handtag. Har ni befintliga skåpstommar som ni vill ge en . Retroköken från Kvänum inspirerar. Skulle jag välja något till framtida. Aug Radhuset är i dag renoverat från grunden, men - tals - känslan finns kvar. Vi ska måla om hela köket, även skåpluckorna.


Jag är helt lost just nu. Just nu är det riktigt fula handtag från talet som sitter på skåpen. Klassiskt retro handtag i rostfritt stål som ger känslan av tal. Passar för dig som önskar en trivsam - tals miljö i köket.


Går att kombinera fint med . Aspa Verkstad designar handtag , knoppar och krokar på uppdrag av företag och.

Lägenheten andas - tal efter att ägaren varsamt renoverat lägenheten. Golv, köksbänkar, stänkskyd skåpluckor och kökshandtag , bara för att nämna några . Dekorativa beslag, handtag och knoppar. Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt. Och vill man få ett klassiskt kök att bli mer lantligt eller en stilren badrumsmiljö att kännas som hämtat från - talet , är nya handtag en enkel och billig start . Beslagsboden erbjuder dig ett stort .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg