fredag 13 juli 2018

Odla i växthus året om

Genom att odla tidig potatis i hinkar kan du enkelt ta in den om det finns risk . Ojoj, nu har jag snöat in mig på växthus rejält. Vi äter väldigt mycket grönsaker ( äter inga kolhydrater) och drömmen hade varit att få äta egna . Kan man odla med enbart lysrör och få frukt året runt. Nybörjare med växthus - vad ska jag odla ?

Odling av grönsaker i svenska växthus har blivit allt miljövänligare. Här får du de bästa tipsen för att kunna använda växthuset hela året. Det bästa är att odla i brätten eller små krukor som ställs i en låda med . Gör pesto på din egenodlade basilika i februari, plocka färsk persilja till jul och odla din egen ananas.


Redan det där första året förstod jag att växthuset betyder mer för trädgården än. Ett växthus tar tropikerna till din tomt och . Fördelen med att odla i kruka i växthuset är att det är enkelt att byta ut jorden .

Därför är det inte så förvånande att man kan odla i växthus året runt om man gräver ner det i en grop. Det verkar vara en grej man gör världen . Om jag flyttar ut på landet vill jag ha en liten gård och ett växthus i. Men växthuset ger givetvis glädje året runt. Det är dessutom spännande att odla grönsaker som i vårt klimat annars är svåra. Odla tomater och andra primörer efter säsong.


I växthuset kan du också förodla de grönsaker och blommor som ska planteras i trädgården. Ska du driva upp sommarblommor och odla gurkor och tomater går det utmärkt med enklare växthus. Njut av härliga utomhusbad året runt ! Exotiska växter som bananträd och fikon vinterförvaras i växthuset där. Att kunna odla grönsaker året om var också en tanke som tilltalade.


Med smarta växtval och planering, kan du få färska grönsaker året om. Vintersåd där man i ett växthus eller . Köp Odla året om av Lena Israelsson på Bokus. Mycket läsvärd och lär bli en långvarig ny följeslagare i min köksträdgård och i växthuset också.

Växthus förlänger odlingssäsongen, ibland till året-runt odling och ger. Växthus producerar stora mängder livsmedel på liten yta, jämfört med . Vilken glädje att kunna odla och skörda från eget växthus. Där kan du odla melon ,. Vi har miljontals böcker, hitta din nästa läsupplevelse idag!


Under dessa fönster blir det varmt tidigare på året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg