måndag 27 augusti 2018

Textil plattor

Ett modulsystem av textilplattor kan snabbt anpassas efter nya behov, vilket ger mycket flexibel design och lägre kostnader vid förändringar. Enkla att köpa och enkla att lägga. Beställ provbitar och köp fraktfritt.


På BAUHAUS hittar du en mängd olika varianter av heltäckningsmattor - Vi har heltäckningsmatta på metervara och som golvplatta samt textilplatta! Den låga vikten förbättrar därmed också .

Samtliga modulyss textilplattor rekommenderas av Byggvarubedömningen. Samtliga kollektioner av Paragons textila plattor uppfyller alla krav för golv i offentlig miljö. FalckDesign marknadsför tuftade textilplattor med öglad eller skuren . Här hittar du textilplattor som läggs i så väl hemmamiljö som i offentlig miljö.


Med en textilplatta kan man effektivt och snyggt lägga en heltäckande matta. Med lätthanterliga plattor lägger du enkelt och snabbt ett snyggt golv som kommer. Kubik är en heltäckande och slitstark golvplatta i textil som fungerar lika bra . Mar TECSOM TEXTILA PLATTOR.

Undergolvet skall vara rent, torrt och jämnt samt fritt från sprickor. Vidhäftningsförsämrande . Ytskikt som påförs i flytande form, till exempel färg, räknas inte som beläggning. Vid stålbyggnad används begreppet . Fördelen med textilplattor är mindre spill vid installation, att enstaka plattor lätt kan bytas ut och enkelt underhåll. Textilplattor för kontor och offentlig miljö. Varublad Strada Design plattor Läggningsinstruktion Textila plattor Skötselråd textila golv Se film om.


Textil platta, tufta öglad kort lugg, viss melering. Innan ni påbörjar installationen är det viktigt att ni kontrollerar att plattorna inte har fått några tryckskador eller andra fel. Feb Högkvalitativt golv i 50x50cm plattor för hem eller butik. Har varit använt år i butikslokal men på grund av flytt så är det upplockat och till salu. MATTIA Line Syntetisk textilplatta i nålfilt för hård påfrestning.


Lämplig för kommersiell användning som kontor, utställning och liknande. Vävd och öglad textilplatta för hård påfrestning. Passar ihop med golvvärme.


Just nu pågår en renässans för textilgolv i både hem och offentliga miljöer.

Dagens textilgolv förser framgångsrikt lokaler med rätt akustik, komfort, luftkvali. Våra dekorativa plattor är av högsta kvalitet naturliga korkprodukter, som kombinerar. Dekorativa självhäftande kork plattor DECORK TEXTIL -line akvamarin.


Ta en titt på vårt sortiment! Sveriges billigaste mattor Online! Vi lagerför textilplattor i olika färger som alternativ till hela mattor. Kvaliteten är mycket hög och baksidan.


Robert lär oss hur man ska lägga textilplattor på golvet för att skapa snygga och allergivänliga ytor för hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg