onsdag 24 april 2019

Aluminium pontoner säljes

May PONTONER Till din flotte arbetsplatform flyttande bastu hus. AlfaBryggan har störst utbud på pontoner i Norden. Den färdiga långa pontonen får spets i både för och akter vilket gör den snabb och lättdriven i vattnet! Flottarna kan beställas i den storlek och bärighet som kund önskar (grunden är antingen katamaran pontoner eller flattbottnade pontoner i aluminium.) . Alla våra flottar och pontoner är CE-märkta.


Vi skräddarsyr gärna din drömflotte, kontakta oss för mer information!

May Uttaget på kortsidan mellan pontonerna är till för en gängstång för att hålla te. Har ingen plats för flotten längre! Har legat på land i några år och behöver ses över. Flytbryggor, båthamnar, badplatser, stål och polyeten pontoner.


Trä och betongbryggor, båtbommar, badbryggor, betongpontoner. Rörponton 315- en bra och stabil ponton som lämpar sig till mindre bryggor i relativt skyddade vatten. Missing: aluminium Mina ritningar på nya pontoner till dredgen - Guldforum.


Välj butik för aktuellt pris och lagersaldo. Feb Jag funderar på att bygga en mindre bobåt på pontoner.

Någon som vet något företag som säljer. För bättre stabilitet i kanoten vid t ex jakt, till handikappade etc. Passar alla Inkas kanotmodeller. Material: Polyuretanbelagd nylonväv. Ja det är vad du kan göra med våra pontoner , bara fantasin sätter gränserna.


Kan även fås med överbyggnad av aluminium eller komposit. Flotte 3xmeter aluminiumklädda pontoner solfångarpanel och elsnurra. For at udnytte papkassens kvalitet, pris og type optimalt, er det vigtigt at få analyseret dit emballagebehov. Plomberne findes i metal og plast.


Har ett gammalt minne om att aluminium skall bockas efter hur plåten. Tig faller bort direkt om man ska svetsa stora pontoner om man inte vill . Aug Tack vare de båda pontonerna , som tillsammans utgör ett katamaranskrov, är båten väldigt stabil. Skrovet är byggt i aluminium och runt hela partyplattformen löper ett aluminiumräcke med. Annonsera din nya eller begagnade båt på Boatshop24.


Köp båt hos Europas ledande båthandlare. Mobila läktare i aluminium för alla typer av arrangemang. Läs mer om våra produkter via menyn till vänster.


Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Explorer, hvor funktion integrerer med stil og elegance Prisen er uden motor. Båden til den ultimative fritidsfisker, pris fra: Dkk 999. Dec Den har en kombination av aluminium och den härliga känslan av trä. De levererar även vågbrytare baserade på pontoner. LINDER 4aluminiumbåt Haninge.


Pontonbåt, pontoner till husvagn på vatten Kungsör. Linder inkas ALUMINIUM kanot. Vi är ett familjeföretag med års marin erfarenhet som erbjuder tjänster och produkter för allt från mindre bryggor till tunga vågbrytande betongpontoner och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg