torsdag 3 mars 2016

Hyreshus till salu skåne

Bostadsfastigheter till salu i Skåne län - Lokalguiden visar här alla. Hyreshus i Södra Sofielund med mindre lägenheter varav med nya badrum. Fastigheter till salu i Skåne län innefattande bl a kontor, butik och lager. Lokaler och fastigheter till salu i Skåne : Kontor, lager, verkstäder och butiker till salu i Skåne - hyresfastigheter och andra kommersiella fastigheter till salu.


Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter.

Totalrenoverat hyreshus med totalt lägenheter med pentry, mestadels möblerade, som hyrs ut till företag, . Trevlig mangårdsbyggnad i form av ett välvårdat hyreshus i lantlig och genuin miljö i Åbron. Här finner ni objekt inom skog, slott, herrgårdar och gårdar som är till salu. Fritt läge, stor gårdsplan, bra kommersiellt läge mitt i Skåne.


Sök bland kommersiella fastigheter, mark och tomter här! Här hittar du ett urval av vårt utbud av kommersiella fastigheter. Allting syns inte publikt.

Kontakta oss för att ta del av hela vårt utbud. Vi är en av Skånes snabbast växande fastighetsmäklare som med stor framgång har sålt fastigheter i mer än. Vi hjälper dig sälja eller hitta rätt hyreshus till salu. Se hela vårt lokala utbud av butiks-, verkstads- och kontorslokaler. Du söker på kommersiella objekt just nu, letar du efter privatbostäder?


Stilfull gård strax norr om Ängelholm med mycket välskött skog. Möjlighet till djurhållning. Ca min till flygplats. FÖR VISNING KONTAKTA MÄKLAREN.


Hus till salu i Kristianstad hittar du på Booli. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Välskött och fint hyreshus med tre lägenheter!


Fastigheterna vid Gränsgatan och Östra Förstadsgatan ägs av Prima bostad i Skåne AB och är till salu för sammanlagt miljoner kronor. Typ: Flerbostadsfastighet. Bördigt med god arrondering.

Här kan du hitta en ledig hyresbostad just nu. Vi listar alla våra fastigheter till salu , allt från industrifastigheter, butiksfastigheter till kontorsfastigheter. KLASSISK FAMILJEVÅNING INVID KARLAPLAN. Storlek : rum och kök Adress: Värtavägen tr, Stockholm Boarea: 1m² Pris: 16 . Hyresbostäder och bostäder till salu i Osby.


Denna bostad har inget foto. Klicka dig vidare för att se foton . Villa i Skåne , Åstorp: På bovision. Hyreshus med lägenheter i Åstorp, bostadsarea på ca 2kvm.


Kommun, område, Mäklare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg