onsdag 2 mars 2016

Släplist branddörr

Jag undrar om man kan ha en släplist på en dörr som sitter i en brandcellsgräns? Det är alltså en brandsäker dörr El 30. Mot beställning kan dörrarna förses med tröskelplatta, släplist , borstlist eller . Kan kombineras med gummiströskel om vanlig tröskel saknas. Med LA gummitrösklar och släplist tätar du enkelt dörrar som saknar tröskel.


Lämpliga för t ex offentliga miljöer, skolor och vårdhem etc.

Vår fjädrande tröskel är . Att installera en branddörr idag en självklarhet för att avgränsa en brandcell eller. Dörrbladet kan också kompletteras med släplist , borstlist elle tätningströskel. Läs om leverans, betalning, reklamation, köpvillkor m. Dörren levereras som standard med förzinkad fasad anslagströskel.


Sär en branddörr som passar där styrka. Saknar du en dörr eller storlek eller har andra frågor är du välkommen att höra. Denna sida använder cookies.


Släplist , gummi ggj-sida alt anslagssida.

En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt. För montage på gångjärnsida av dörr. Nordic Dörrfabrik har karmar och dörrkarmar till ljud- och branddörrar. Karmar kan levereras för ljudklass respektive brandklass. Trösklar kan som tillval tillverkas av rostfri plåt.


Väljer man tröskelplatta kan dörrbladet också kompletteras med släplist , borstlist. Tack för att du valt en dörr från Diplomat! Nedan hittar du guider till hur du monterar din nya dörr. Läs igenom anvisningarna innan du påbörjar montaget.


Eiklassning En mycket prisvärd brandklassad dörr som är klassificerade för minuters brandmotstånd. Inklusive karm 42xmm och . Klassad dörr doorias ljudklassade dörrar uppfyller både dina och byggföreskrif-. Dörr med släplist i underkant. Godkänt vid rökgastäthet. Dörrblad: Förstärkning för dörrstängare på anslagssidan.


Ektröskel eller släplist. Valvad dörr av modell Exklusiv med sparkplåt i rostfritt stål. Branddörr för inomhusbruk med Brandklass A60.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg