tisdag 20 november 2018

Matta mässmonter

Med våra produkter kan du enkelt bygga en mässmonter eller minimässa. Kanske vill du kombinera flera displayer till ett event och sedan använda en enskild . Uthyrning av allt för din fest, party, mässa, konferens. Trycktekniken medger en enorm detaljrikedom.


Varje fiber färgpenetreras hela vägen ner i botten av mattan vilket skapar ett stort färgdjup och lyster.

För att få montern att se välkomnande ut är en bra lösning att använda en matta. Köpmattor är vanligtvis i rullar. Mattan blir en naturlig del av er mässmonter , mattan trycks efter ett färdigt . Vi erbjuder ett brett sortiment av köpmattor för din mässmonter , event eller utställning. Vi arbetar med ett standardsortiment, som . Här hittar du montermattor och mässmattor.


Låt MTL Partner i Stockholm bygga din mässmonter och även förvara den till nästa.

Sökord: mässmonter , monterlösningar, pressvägg, tygvägg, tygprint, mässbilder,. PÅ Media skapade en mindre mässmonter och eventpaket till Castrol. Här har vi samlat produkter som är populära att. Matta standar olika färger, kvadratmeterpris.


Mässmonter som kan kombineras i storlekar upp till m2. Stolar, utställt material, matta ingår ej. Väggar finns för totalt . En mässmonter behöver bra ljus, en egen design och sticka ut. Enkel mässmonter med svart matta , trossvägg och vitt tyg samt belysning med halogen spottar.


Montern är inte sällan det första som en framtida kund ser. Därför är det inte bara viktigt, utan avgörande, att ha en mässmonter som inte bara . Att lägga en matta är ett snabbt och enkelt sätt att få en miljö snygg och välkomnande. Rätt matta förbättrar också akustiken i en lokal som . En heltäckande matta ger montern ett exklusivt och seriöst intryck. Kontakta Hans Holmberg för idéer och råd till din mässmonter och spara såväl tid som .

En matta i form av en löparbana, startblock, startpistol och häckhinder bidrog till rätt känsla. Lotta har dels designat en egen matta med namnet Bella Lotta Stripe som syns här ovan i bild och även gjort själva mässmontern på plats. Montersystem och stora mässväggar i tross (truss) och aluminium-moduler som lätt kan flyttas och resas.


Mattor bildar en bas att bygga lockande och inbjudande montrar och event på. Inte minst ger mattan ökad komfort för dem som ska . Låt oss ta hand om helheten när det gäller din mässmonter. Vi gör allt från design. Ni kan även hyra färdiga montersystem, belysning, matta och möbler av oss.


Vi är en totalleverantör av. Mässans tema var Nordic Space och presenterades i trä, matta färger, mycket på den. Kanske gillar du: Gamla mattor får nytt liv i . Smidiga mobila alternativ till en vanlig mässmonter.


Besök gärna vårt stora Showroom i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg