fredag 2 november 2018

Ekparkett skötsel

Oct Lackade, oljade och såpabehandlade golv kräver lite olika skötsel. Ett lackat trägolv, oavsett om det är furutiljor eller en ekparkett , är känsligt . Jun Golvbranschen, GBR har skötselråd som branschens leverantörer använder. Dessa innehåller tips på hur man bör städa olika golvmaterial . Goda råd om hur du bäst sköter om ditt parkettgolv och vad du ska göra om olyckan är framme.

Som med många andra produkter kräver ett trägolv lite omsorg för att hålla sig i gott skick. Med rätt underhåll kommer ditt trägolv att behålla sin skönhet under . Dec Och rätt skötsel kan förlänga livstiden på golven. Som ekparkett , det kan skapas en reaktion med garvsyran som finns naturligt i eken.


Dec Trägolv kräver därför speciell skötsel och omvårdnad. För att Kährs trägolv ska behålla sin tålighet och sitt vackra utseende bör de underhållas med några enkla metoder. Skyddar lackerade trägolv.


Fyller i mikrorepor och stärker lackytan.

Säkerhetsdatblad - Lackrefresher. Hur behandla mitt oljade ekgolv? Apr Nyinoljat golv blev torrt efter lite moppning med såpa. Jun Skitiga oljade trägolv! Den dagliga städningen utförs med torra metoder, t. Rengör och underhåll parkettgolvet regelbundet.


Det är enkelt att hålla rent och regelbun- det underhåll garanterar att parkettgolvet kommer att hålla . Välkommen till Parkettbutiken! Kom och besök vår golvbutik i Södertälje, Stockholm eller besök vår webshop och beställa direkt på nätet. Daglig skötsel Se upp för vatten Använd entrémattor Förse möbelben med filttassar Undvik att gå med högklackade. Vi hjälper er gärna till . Trägolv och parkett - läggning, ytbehandling, underhåll. Dagens verktyg och metoder vid läggning av stavparkett är i stort sett de samma som på farfars tid.


KÖTsel OCh rePArATiOn AV KÄhrs TrÄgOlV i bOsTAdsmiljÖ sid skötsel och. Fabrikslackad parkett behöver inte mellanslipas innan överlackering. Arena är vårt eget varumärke med golv för såväl ögat, dina fötter,.


Golvet rengörs regelbundet med dammsugare.

Underhåll av lackad parkett. Golvvård och golvrengöring trägolv. Tips om golvvård och hur du rengör och vårdar ditt trägolv. Rengöring av oljade, bonade och lackade golv.


För den som är intresserad kommer här ett par goda råd från oss som har långvarig erfarenhet och kunskap kring golv och golvarbeten. Det är inte underligt att trägolven i Köpenhamns flygplats är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg