fredag 11 januari 2019

Torp inredning inspiration

Carina Olander har tagit bilderna i många reportage i Lantliv de senaste åren. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för torp. I skogsbrynet ligger det lilla torpet där familjen Christansen njuter av naturen. Tips och inspiration när du ska inreda barnrummet.


Min bror och svägerska har ett underbart gammalt torp som är så vackert inrett.

Känns nämligen väldigt likt mitt vårt torp som jag söker inspiration till. Byggnadsvår inredning , hantverk, trädgår höns och hundar mm. Utforska Claire Björknäss anslagstavla Gård och torp inspiration på Pinterest. Sötare torp har vi sällan skådat.


Så renoverade vi torpet. Råvinden renoverades, köket planerades om och all inredning har sedan dess valts med omsorg. I väntan på den roliga biten, det vill säga att inreda torpet , slukar jag inredninstidningar och läser inredningsbloggar.

Hoppas du hittar ditt torp snart! Närmare bestämt i Berits lilla torp i Lunner på Hadeland. Siv Brenne har en lång och gedigen erfarenhet av inredning och kulörer, så allt.


Vi tog inspiration från naturen och närheten till skogen, samtidigt som vi vägde in . Susanne också har varit delaktig både i planering och inredning. Inspiration fick han bland annat från tv-serien Downton Abbey. En härlig blandning av renoveringsprojekt, inredning och DIY! Ja, det var tills vi såg det här helt fantastiska torpet , som kanske inte riktigt är något torp längre.


Torpet är högt i tak och har en inredning som kan gå vem som. Där har jag alla olika moodboards, till jobb och privatliv. Självklart har jag en som . Hemma hos: Inred torpet som ett funkisparadis.


Nu är det nya köket på plats i Babes in Boylands torp , och renoveringsresan har nått sitt slut. Se filmen om köksrenoveringen och ta del av . När du lagt om taket, dragit om elen, ordnat isoleringen och åtgärdat alla kritiska punkter i renoveringen är det dags att välja tapeter till torpet.

Varannan vinter fylls familjen Stenbergs charmiga torp i Svanvik med. Karlsborg - Få mer inredningsinspiration. Köket Torp sand är ett kök med känsla för byggnadshistoria i detaljer som. Beställ vår nya specialtidning Sommar på Torpet redan i dag!


I en glänta vid Ervalla, norr om Örebro, ligger det röda huset med vita knutar och veranda. Verandan är liksom inbäddad i blomster och . Mycket var tyvärr för dåligt för att räddas, men då har vi försökt återskapa med hjälp av gamla metoder och inspiration från äldre design. Var den första med att få exklusiva erbjudanden, senaste nyheterna och inspiration direkt till din inkorg.


Kategorier: Inredning , hem, trädgård. Torpet i Hofors förvandlades till funkisvilla: ”Vi hämtade inspiration från. Vi har alltid haft ett gemensamt intresse av att renovera och inreda , . Det blev en hel del inredning , tips, idéer och även ett recept.


Det är ju många som återvänder till sina sommarstugor, fritidshus och torp nu och . En unik mix av mode och inredning i Boho stil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg