fredag 17 maj 2019

Plissegardin mörkläggande

Hitta mörkläggande plisségardiner för dina fönster. Vi har ett brett utbud av plisségardiner till låga priser. Köp online eller i butik på JYSK. Därför passar en plisségardin med cellväv utmärkt till de rum som kräver mörkläggning.


Välj mellan mörkläggande , insynsskyddande eller transparenta vävar.

Cordless Twin plisségardin med mörkläggande dubbel väv Kirsch Nora är en. Sist men definitivt inte minst, har vi vår mörkläggande plisségardin med dubbel väv. Skillnaden mellan en plisségardin med enkel väv och dubbel väv är att den.


De smakfullt plisserade vävarna finns i en mängd olika färger och transparens, från transparenta till. Fönsterhängd plisségardin som kläms fast i fönsterbågen - inga skruvar behövs. Följer med fönstret när du öppnar det, perfekt för inåtgående fönster! Välkommen till vår webbshop eller någon . Det finns allt ifrån väldigt transparenta till mörkläggande vävar att välja emellan .

Plisségardiner är en väv som är veckad och fungerar ungefär som en persienn. Handla enkelt och smidigt med . Våra mörkläggande plisségardiner är lämpliga för maximal mörkläggning. Här hittar du vårt utbud av färger och tyger. Duettevävar och mörkläggande vävar. De helt mörkläggande Honeycellvävarna har dessutom ett membran inuti som gör . Våra halvtransparenta tyger ger optimalt sol- och insynsskydd och en mörkläggande plisségardin släpper i kraft av sin ogenomträngliga baksida inte in något . Våra eleganta plisségardiner är något vi är speciellt stolta över att kunna.


Vävarna finns i ett stort antal färger och funktioner, från transparenta till helt mörkläggande. Med dagens plisségardiner kan du åstadkomma många nya praktiska. Vävtransparens, Ultratransparent, transparent, semitransparent och mörkläggande. Välj ett snyggt och praktiskt solskydd för ditt platta tak. Den solcellsdrivna, mörkläggande plisségardinen ger en ljusdämpande effekt tack vare det mörkläggande.


Cellväv, både mörkläggande och translucent, där inga linor syns i väven och . Den ger ett mjukare intryck vare sig du väljer en transparent eller helt mörkläggande variant, men har en . Med en plisségardin får du ett snyggt och effektivt solskydd. Den kan du få med mörkläggande effekt, flamskydda reflekterande baksida, mm.

I vår butik i Göteborg hittar du just din duette- eller plisségardin. Allt från en mörkläggande gardin i sovrummet till en tunnare väv som släpper in ett behagligt. VELUX plisségardin är ett elegant sätt att undvika insyn samtidigt som ditt rum badar i ett behagligt, mjukt ljus.


Gardinen kan positioneras var som helst i . Vet du att man till och med kan spara energi med en plisségardin ? Transparenta som släpper igenom mycket ljus eller helt mörkläggande. Våra plisségardiner kan beställas med mjukt transparanta eller mörkläggande vävar. Du kan anpassa färg och mönster så att de skapar harmoni och stämmer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg