måndag 3 juni 2019

Karaktär ekparkett

Balmoral Rustik ekparkett från Woodline. Chevron Klassisk fiskbensparkett från Woodline. Castallvecchio Parkett med antiklook från Woodline. Ekparkett 1-stav Mattlack Unique.


Härligt lagom livlig ekplanka.

Typ: 1-stavs parkett unique. Välj bland klassiska träslag, som ek och ask, och nya spännande utformanden med olika färg, behandling och karaktär. Välj mellan lack och olja som skyddar . Någon som provat detta, vansinne eller?


Tapeter med mönster kan ge även det tråkigaste rummet karaktär och . Med ett äkta parkettgolv ger du hemmet en lyxigare och mer exklusiv känsla. Golvet i sin tur kommer att åldras snyggt och ge hemmet karaktär. Inom BOEN har vi införlivat denna trend i vår trägolvs tillverkning och har framställt en serie av kraftiga trägolv med mycket karaktär.

VARFÖR VÄLJA PERGO TRÄGOLV. VÄRME OCH KARAKTÄR SOM HÅLLER. Här på Pergo anser vi att golvet är bästa utgångspunkten om du vill skapa en vacker inredning.


Om du vill tillföra värme och personlighet är det inget som slår trägolvets naturlig och unika egenskaper. Men trägolv handlar om mer än naturlig . Rummet har ekparkett i fiskbensläggning och får karaktär av det stora glaspartiet. En varm sommarkväll står dörren öppen ut till balkongen med smidesräcke från tiden.


Tyst och lugnt tack vare 3-glasfönstren. Samma bild med ljus ekparkett - Kährs ek Nouveu Snow: I många New England hus är det populärt. Olika golv ger olik karaktär. Det negativa med för mörka eller för ljusa.


Då jag vet att dom både har barn och hund så kanske en mera gråtonad ekparkett är att föredra. Vackert ekgolv i rustik karaktär. Borstad och mattlackad i vit ton. Treskiktsparkett med uttrycksfullt träslag och motståndskraftig kvalitet.


Klickfogen ger även möjlighet till att limma fogen, för en ännu starkare hållbarhet.

Tänk på att lägga till ca extra i spill när. Välkommen till Flemminggatan och detta boende som placeras i fastighet från mitten av förra seklet. Med sin karakteristiska planlösning får man här det bästa av tiden med stora fönsterparti, genomtänkt planlösning bra sovrum och tilltänkta sociala lösningar.


Direkt i hall når man badrum samt separat . Hall: Välkomnande hall med gott om förvaring i garderob samt hatthylla. Lägenheten presenterar följande planlösning;. Ljus mönstrad tapet och ekparkett. Säkerhetsdörr mot trapphuset. Invändigt dominerar en utsökt behaglig karaktär med vacker ekparkett , vitmålade väggar och högt i tak.


Vissa rum har fullt fungerande och synnerligen vackra kakelugnar. Under åren har fastigheten byggts om ett flertal gånger både . Designlinjer: Stilrent Modernt. Vedum Flow vit med grepplist. Kalkstensmönsttad granitkeramik, mosaik.


Vitt kakel på väggar, 30x60cm. Här finns gott om plats för både matsalsmöblemang och soffmöblemang. Den perfekta platsen för hela familjen!


Sist men inte minst de snygga takbjälkarna som ger härlig karaktär till detta fina rum. AllruÄven i detta rum finner man vita väggar, vacker ekparkett , fyra meters takhöjd och härlig rymd. Gott om plats för både . Underbart vardagsrum med ljusa öppna sällskapsytor och utrymme för diverse möblemang och gäster.


Stora vackra spröjsade fönster med hörnläge samt högt till tak ger rummet en härlig rymd och karaktär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg