måndag 16 april 2018

Vinyl löpmeter

Men du vill fortfarande se ut? Perforerat insynsskydd begränsar insynen men ger dig fortfarande goda . Vid frågor, kontakta oss. Antal: Meter Lägg till i önskelista. Lämplig för bilsäten, båtdynor mm.


Lite grövre mönster än våra andra konstläder, med elefanthudsimitation.

För att välja sort av material vinyl. Vinyl i pvc 140cm bred säljes i metervara per löpmeter 1mm tjock backing . Har du en affär eller annan verksamhetslokal med skyltfönster eller annan slät exponeringsyta, är folietexter ett bra sätt för marknadsföring eller information. Weldas LAVAshield svetsgardiner tillverkas av slitstark och tålig vinyl. När gardinen beställs per löpmeter , levereras gardinen med värmeförseglade sömmar . En superglittrig, lite kraftigare (360µm) vinyl för textil.


Lämpar sig ej för att tryckas lager på lager! Avlastning: Mjuk, dämpande, spänstig. Material: Zedlanskummad vinyl.

Oljebeständighet: Ej lämplig. Har nu ett 10-tal meter kvar av kolfibervinyl för 300kr löpmetern. Rekomenderar löpmeter för en tunnel på en kort till medellång maskin, 5 . Vet att många här letar efter billiga tyger, skinn o vinyl till inredningar. Så här är kanske ett billigt alternativ! Vit matt monomerisk vinyl 1micron för vattenbaseratbläck med.


Sortera resultaten efter:. Helgjuten mm tjock matta av vinyl för torra miljöer. Behaglig yta med svikt och god . Skötsel: Sopas, dammsugs, torkas av med milt rengöringsmedel. En halksäker matta med svikt. Självhäftande folie som metervara - Välj storlek, färg och antal.


Beräkna priset här, beställ och vi skickar hem till dig. Här hittar ni vårt stora utbud av fuskskinn och konstskinn på metervara. Snabba och billiga leveranser.


Vi har tillgång till ett obegränsat sortiment av materialer som läder, mocca, vinyl och tyger. Dekorplast - Metalisk vinyl. Välj om ni vill ha ett ark på 101cm x 50cm stort eller per löpmeter (101cm bred).

Texturen på denna vinyl ger ett unikt utseende. Denna specialvinyl fungerar precis som vanlig vinyl som kan laddas direkt i. Glitter, Löpmeter 50cm bredd. VN Wrap Jon Olsson Edition camo vinyl LÖPMETER - VN Vinyls HB. Baksidan i vinyl är speciellt framtagen för att passa vårt kalla, nordiska klimat. Den är mjuk, följsam, mycket slitstark och klarar stora temperaturskiftningar.


Hos JYSK hittar du alltid ett brett sortiment av vaxdukar till bra priser. Klassisk ribbmönstrad arbetsplatsmatta av vinyl med slutna celler och hög densitet. Ekonomimattan är en arbetsplatsmatta bra till gångytor i torr arbetsmiljö.


Mattan är tillverkad av vinyl med slutna celler och hög densitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg