måndag 30 april 2018

Stålbalkar begagnade

Begagnade balkar och handelsjärn till salu. Förutom vår ordinarie verksamhet metallåtervinning, säljer vi även begagnade stålbalkar och handelsjärn. Brett sortiment av Stålbalk.


BRITEK hyr ut och säljer såväl ny som begagnad stålbalk. Vi jobbar i huvudsak med HEB-profil då denna balk har ett tjockare liv och lämpar sig därmed. Säljes på uppdrag av ett logistik och entreprenad företag.

Parti med 4st gigantiskt kraftiga brobalkar profil enligt bilaga längd ca 1meter per styck för . Har sett att begagnade stålbalkar säljs per kilo på Blocket och liknande, men det antar jag beror på att dom bara skall användas för att smältas. H-balk i taket, hur grov? Stålbalk HEA 2(meter) - PS Auction – Vi värderar framtiden.


Categories : BEGAGNADE PALLSTÄLL. BALKAR : 1K BALK: (Hakad). Det finns även svetsade balkar som specialtillverkas på beställning.


Klicka här för att få mer produktinformation om balk (profiler, toleranser, egenskaper mm). I vår normala hantering av restprodukter uppstår alltid en hel del begagnade varor och annat överblivet material i form av: begagnad balk, rör, .

Es fehlt: stålbalkar Metall priser. Beiträge - ‎Autoren Åker jag och köper begagnad balk och lite rost anfärrtt får jag betala kr. Om jag ska montera upp en travers så blir det i en gammal loge där längsgående balkar är knappt meter och tvärgående max troligare . Delar till Altrad Assco Byggställning till mkt bra priser.


Aluminium fackverksbalkar i olika längder. Sadelfackverk, nockfackverk, parallellfackverk, primärfackverk från Sveriges ledande tillverkare av stålfackverk. Fabriksnya, bättre begagnade , riktigt gamla och med udda mått. Inne och ytterdörrar med.


Korrugerad plåt, stålbalkar , järnrör, spik, nubb, med mera. Enligt bolagets hemsida sysslar företaget även med insamling av kabelskrot och säljer också begagnade stålbalkar och handelsjärn. Han svetsartvåmeter långa stålbalkar till bokstäver som han reser motden skitiga. B köper en dator, en begagnad PC, och Pletar framde gamla häftena och . Någon som kan hjälpa till med dimension av en stålbalk i garage!


Ett prestigebygge på Manhattan . Hejsan Jag önskar komma i kontakt med någon hos er vad gäller försäljning av metall som vi inte kan använda i produktionen. Agneta Vestman har länge drömt om att sälja begagnade barnkläder. Att använda begagnade stålbalkar med okänt ursprung och okänd kvalitet kan innebära att stora ekonomiska risker, arbetsmiljörisker och . Vi har c:a ton i stålbalkar.


Väggar av korrugerad plåt, stålprofilram, trägolv på stålbalkar eller stålgolv.

Vi erbjuder prisvärda begagnade och nya fots containers som vi hjälper er att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg