fredag 13 april 2018

Storsäck

En flergångssäck som vanligtvis används till spannmål, utsäde, foder och liknande. Säcken är utrustad med stycken lyftöglor, fyll- och tömrör. Det gör att den på ett enkelt sätt även kan tömmas manuellt från . Enkel online beställning.


De angivna priser är inkl.

Vi kräver inte extra betalningsavgifter. Du kan få material levererat som storsäck med lyft, . Så här väljer du rätt storlek och köper din StorSäck. Här har vi vår storsäck , en säck på cirka kubikmeter för osorterat avfall.


En smidig lösning när du rensar förrådet, trädgården eller bygger om. När du beställer en storsäck eller big-bag är det viktigt att du meddelar var materialet skall lyftas av. Markera tydligt platsen eller var närvarande vid lossning. Vi på Fairflex kan producera perfekta storsäckar för dina behov och förutsättningar .

Storsäck som flatvävd eller rundvävd. Skulle vilja ha tips på en bra prisvärd ventilerad storsäck 5mnu när man har köpt en traktor till veden. Passar där containers och återvinningskärl inte kan ställas eller som komplement till dessa. En storsäck är rätt avfallslösning för dig med lite mindre mängder avfall. Leverans direkt hem till din trädgård.


Beställ grus, jor täckbark m. Vi kör från Skövde, Lidköping, Mariesta Falköping, Tibro, Skara, Hjo. Säckarna kan ställas precis där kunderna vill ha materialet . LBC levererar två olika storlekar på storsäckar för att du enkelt ska kunna källsortera ditt avfall. Det är platseffektivt och ekonomiskt och du kan även. Till dig som inte har utrymme för en grus- eller jordhög på tomten erbjuder vi leverans av material i storsäck ca kbm.


Kontakta oss för beställning. Alltid till fast pris och snabb leverans! Välkommen att kontakta oss för mer information. Pröva en storsäck när du har trädgårdsröjning!


Hyr en storsäck ,istället för en container.

Som privatperson kan du köpa ett urval av Econovas produkter i storsäck. Vi levererar direkt hem till tomten eller en annan plats som du väljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg