fredag 20 april 2018

Dekoration stort fönster

Hur stylar man fönster på ett snyggt sätt och vad ska man tänka på om. Men den stora utmaningen här är att fylla fönstret på ett snyggt sätt. Skapa ett levande fönster genom att blanda grönska, konst, tidningar och både levande och elektroniska ljuskällor. En salig blandning av allt . Jag får många frågor kring fönsterdekoration.


Så det tänkte jag skriva lite oftare om här på bloggen.

Såg denna bild från en lägenhet som är till . Inte alltid lätt när det . Fönster är så mycket mer än en plats att ställa blomkrukorna i. Tänk dekoration baserat på rummets funktion. En mindre tavla med ett favoritmotiv passar bra i ett större fönster , och kan även skydda mot insyn. Om du har ett stort och högt fönster är det fint att utnyttja höjden.


Här hittar du inspirerande bilder på fönster uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder.

Men hur fixar man snygga stilleben i smala, djupa respektive höga fönster ? Ju större fönster man har, desto större penseldrag måste man arbeta. I raka hem med stora fönster är det också tacksamt att bryta upp det . Hur mycket beror på hur stort rummet är – ju större rum, desto större matta. Köp dekoration för hemmet online hos Chilli. Vi har ett stort urval av dekoration.


Dekoration Inredning och prylar designat av Lagerhaus för dig, ditt hem och dina vänner. Och oavsett om du har ett stort eller litet kök så har vi produkterna och smarta lösninga. Ljusa upp i dina fönster med snygga krukor och grön. VELUX solskydd täcker alla behov av ljusreglering och insynsskydd.


Du kan reglera det infallande ljuset och samtidigt ge ditt hem ett dekorativt inslag. Ett enkelt sätt att piffa upp ett rum är att dekorera. Låt en klätterväxt agera gardin i ett soligt fönster.


Häng speglar bakom stora gröna växter för djungelrumseffekt 59. Laga en sliten men älskad . Visa din personlighet med hjälp av inredning. Hitta dina favoriter bland våra inredningsdetaljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg