torsdag 19 april 2018

Cykelgarage

Blidsbergs tillverkar och levererar cykelgarage och cykeltak i olika utföranden. Alla våra produkter är varmförzinkade för längsta tänkbara livslängd. Stommarna är av varmförzinkat och pulverlackerat stål.


Intill Växjö Resecentrum, ligger Växjös första cykelgarage. Basta levereras i sektioner.

Smekab Citylife erbjuder lösningar för att säkert och platseffektivt skydda parkerade cyklar från vandalisering och tuffa väderförhållanden. Vårt sortiment har ett . Vi levererar beprövade säkra cykelgarage för offentlig miljö. Välkommen till Cykelboxen. Vid Katrineholms resecentrum finner du Katrineholms första låsta parkeringshus för cyklar.


Cykelgaraget har plats för cyklar. Ett cykelgarage ska byggas intill Resecentrum, uppgav politikerna på presskonferensen om budgeten. Garaget ska vara två våningar högt och .

Fakta om Odenplans cykelgarage. Dessa 3platser finns på. Det är alltså ingen publik parkering. Stockholm Parkering hårdsatsar på cykelgarage.


Under året har staden fått totalt parkeringsplatser med cykelboxar i parkeringshus runt om i . Låst cykelgarage vid Ängelholms station. Tar du bilen till stationen och din tågresa? Låter du cykeln stå hemma för att du är rädd att någon ska . Vid Ängelholms station finns det ett låst cykelgarage med plats för cyklar. I garaget finns också förvaringsskåp med kod- lås och el-uttag för att kunna ladda.


De är självklart också låsta så att bara de som har platser i cykelgaraget kan komma in. Här får du information om vilka regler som gäller för en plats i cykelgarage. Du får till exempel bara använda din plats för att förvara cykel och cykelutrustning. Eller tar du bil eller buss till centrum för att du är rädd att någon ska stjäla din cykel?


Vid Märsta station finns ett låst cykelgarage för dig som pendlar med tåg till och från jobbet. Som abonnent i garaget har du alltid en garanterad .

I cykelgaraget vid resecentrum kan du tryggt och väderskyddat förvara din cykel när du är ute och reser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg