måndag 23 april 2018

Mässmattor

Här hittar du montermattor och mässmattor. Köp slitstark och representativ mässmatta och eventmatta på nätet. Från billigare nålfilt till exklusiva textilplattor eller en häftig logomatta. Stick ut bland dina konkurrenter och skaffa en mässmatta med eget tryck istället för att hyra vanliga enfärgade mässmattor.


Den absolut största tillgängliga . Mässmattor med tryck – Pryd montern även på golvet.

Planerar du att täcka hela din monter med ditt varumärke, eller vill du välkomna dina besökare på kontoret . Vanlig och populär lösning på mässor och events. Att profilera sig och sticka ut är alltid viktigt, men kanske extra viktigt – och svårt! Snygga mässmattor i velour, meter bred.


Finns i många färger även fler än på sidan. Kontakta oss för att göra en beställning eller få mer . Entrématta med eget tryck. Vi tillverkar profilerade och kreativa logomattor, mässmattor och eventmattor åt ditt företag.


Glasskåp samt st trähylla st perfekt i butik eller i hemmet.

Skrivbordstol i trä från Ikea . Vi har mattan till er mässa. Expo Kullersten för att . Tre olika storlekar med mycket bra tryck Fraktfritt ! Begagnade mattor så visst slitage förekommer . Nedan finner Ni ett litet urval av våra populära och omtyckta mattor för mässor och andra evenemang. Fler färger och nyanser kan finnas. Om Ni inte finner just. Vi på Mässinteriör Sthlm AB kan erbjuda ditt företag allt inom golv!


Vi levererar mattor över hela Sverige och utför golvläggningar. Du har säkert sett röda . Mäss- och gångmatta i nålfilt som räknas som en engångsmatta till event och mässor. Den levereras i rulle 2xmeter. Eventgross AB i erbjuder bra och marknadsledande produkter som mässmattor , golv och textilier av hög kvalité. Vi importerar stora mängder direkt från . Profilmattor och mässmattor.


Välj unika profilmattor som är speciellt anpassade för butiker, mässor, event och andra tillfällen. Nå flera med ert budskap och stärk. Ja, vad är det för någonting egentligen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg