tisdag 24 april 2018

Saunan lauteet käsittely

Sauna pitää säännöllisistä pesuista ja käsittelystä parafiiniöljyllä. Lauteet voi käsitellä sillä kolmesta neljään kertaan vuodessa. Saunan aiemmin laudesuojalla käsiteltyjen lauteiden käsittely Supi . Saunan paneeliseinät pestään lauteiden tapaan pehmeää harjaa ja.


Tästä syystä erityisesti tervaleppä ja lämpöhaapa saattavat käsittelyn jälkeen olla kirjavia, . Tässä postauksessa katsellaan erilaisia lauteiden pintaan sopivia puumateriaaleja, edellisessä osassa.

Lauteiden käsittely helpottaa lauteiden puhtaanapitoa ja säilyttää ne. Saunan lauteiden käsittely parafiiniöljyllä onnistuu parhaiten hieman lämmitetyssä saunassa. Saunan kosteus ja kuumuus asettavat lauteet kovalle rasitukselle.


Sillä käsittely pidentää lauteiden ikää huomattavasti. Olen seurannut keskustelua seinien ja lauteiden käsittelystä, mutta olen nyt ihan ymmälläni kun vanhat käsitykseni ovat horjuneet. Voit suojata saunan pinnat ja myös vaihtaa niiden väriä näillä vinkeillä. Saunan lauteet kannattaa suojata parafiiniöljyllä, joka on puhdas luonnontuote ja soveltuu kaikille puulajeille.


Puuosien ja lauteiden tulee olla kuivia ennen käsittelyä.

Lämmittämällä saunan , kosteus poistuu nopeasti. Myös parafiiniöljypullot voi laittaa lämpiämään . Supi SAUNAsuoja EI sovellu lauteiden käsittelyyn alkuunkaan. Saunan löylyhuoneiden katto- ja seinäpaneelien sekä lauteiden käsittely. Soveltuu käsittelemättömälle ja aiemmin puuvahalla käsitellylle puupinnalle. Parafiiniöljykäsittely vähentää kosteuden ja lian imeytymistä lauteisiin , ja siten pidentää niiden käyttöikää.


Uudet lauteet on suositeltavaa käsitellä. Saunan seinien ja lauteiden käsittely saunavahalla. Hiomme sillä saunan seinät, katon, lauteet ym. Saunavaha on nopea tapa värjätä sauna haluamaansa sävyyn.


Lisäksi silloin olisi pitänyt käsitellä myös ikkuna, oven karmit, laudat johon jalat voi . Lämpöpuun lämmin väri säilyy, kun pinta käsitellään lämpöpuun väriseksi. Tuote sopii lauteiden , paneeliseinien ja -kattojen sekä ovien ja ikkunanpuitteiden käsittelyyn. Lämpimissä tiloissa olevien sauna - tai pesuhuoneen pintojen käsittely. Myös lauteet on helppo käsitellä pellaöljyllä.


Kostuta liina tai sieni öljyyn ja . Saunan sisäpintoja ei tarvitse käsitellä mitenkään, mutta lauteet voi käsitellä. Kiuas lämmittää saunan tehokkaammin jos ilma pääsee kiertämään kiukaan läpi.

Mikäli öljy imeytyy lauteisiin välittömästi, toista käsittely. Lämmitä sauna ja poista ylimääräinen laudesuoja kankaalla. Työvälineet voi pestä vedellä. Käsittely tulisi uusia jokaisen saunan perusteellisen pesun yhteydessä, noin . Kuten hyvin tiedetään, saunan lauteet tummuvat vääjäämättä.


Hiomisen jälkeen lauteet puhdistetaan ja käsitellään haluttaessa erityisellä, . Anna kiukaan olla päällä vähintääntunti jonka jälkeen lauteet käsitellään. Me saunomme seitsemän kertaa viikossa. Lapset eivät aina, mutta minä ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg