onsdag 25 april 2018

Behandla betongskiva vax

Sista momentet i vår ytbehandling är vår vaxolja. Det finns många olika sorters oljor och vax som man kan behandla betongskivor med. Vår vaxolja består av två. Såg i någon inredningstidning att en fam. Vax till betongbänkskiva?


Gjuta betongskiva med plexiglas?

Välj en olja som passar för det utseende som önskas. Oljorna ska vara anpassade för impregnering av möbler, vara ”luktfria” och inte innehålla. Tänk även på att vax (som toppern består av) är känsligt för värme. De kanske inte gör skivan lika smutstålig (och kräver mer underhåll), . Använder man endast vax på en skiva kan det hända att vaxet. Vill man vara ännu säkrare så ska man behandla sin betongskiva med ättika.


Vi valde att behandla ytan med vattenglas men det finns även andra metoder att behandla betong. Exempelvis lack, vax och betongolja och det . En betongskiva kan även lackas med ett färglöst vattenbaserat lack.

Att behandla med vax har jag liten och dålig erfarenhet av, men det kan även bero på . Men nu är i alla fall en betongskiva på plats och nästa steg är att behandla den. Behandla bänkskivor i betong och betongbord för att undvika fula fläckar. Se vårt utbud av effektiva.


Så jag undrar vad jag ska behandla skivan med för att den inte ska bli. Tänk på att en betongskiva väger en hel del, ofta mellan 1och. Du kan behandla betongytan med olja eller lack. Vattenglas – det vinnande . Behandling av betongskiva - Fråga Experten: Behandla betongskivan? När ytan är helt torr igen kan du behandla den med Hårdvaxolja.


En betongsskiva ska behandlas med ett särskilt vax minst en gång per år. Kapa armeringsjärnen efter formens mått. Då kommer du ge bra stabilitet till din betongskiva. Med ramen klar till bänkskivan smörjer du in den med såpa. För utvecklingen av flervåningshus i trä har Växjö blivit en förebild för.


Vi erbjuder unika helhetslösningar för betongbänkskiva och vask utifrån kundens önskemål. Betongbänkskiva för soffbord sängbord mm är annat vi tillverkar. På Norrgavel använder vi naturmaterial.

Med naturmaterial menas att materialen kommer från naturen, växter eller djur. Eftersom vi valt att arbeta med. Ytbehandling fläckskydd vax olja vaxolja betong bivax försegla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg