onsdag 25 juni 2014

Bygga växthus mot husvägg

Ett litet växthus kan som här lutas mot en vägg. Det går naturligtvis att bygga med fler fönster enligt samma princip. Anledningen till att det blivit så här är att mitt gamla växthus har börjat.


Växthus mot vägg , vad bör man tänka på? Bygglov för växthus mot hus?

CB6nster-v CA4xthus. Gå en trädgårdskurs online – beskärningskurs, om kompostering, och för nybörjare i trädgården! Vitt växthus av fönster utan ramar. Här har du ett växthus som varken har glas eller plexiglas i väggarna.


Bildresultat för växthus mot vägg ritning. Hej, Jag är ny här på forumet och har en liten fundering kring att bygga växthus. Jag har tänkt att bygga ett eget växthus i trä som ska stå mot.


Bygga eget växthus , ritningar?

Något som är värt att tänka på innan man börjar bygga växthus är vatten och el. Mitt växthus är från Willab och det vore tjusigt att ha ett mot. Annars hade det varit perfekt att bygga till på ena sidan i landet så jag kunde ha . På BAUHAUS har vi växthus i olika storlekar och utformningar till slagkraftiga priser! Du hittar allt från växthus för montering mot vägg till stora fristående växthus. Glöm inte att köpa till en sockel så slipper du bygga en själv.


I de större väggväxthusen Mural är det möjligt att ha utgång från bostadshuset . Egentligen är det inte speciellt svårt att bygga ett eget växthus. Inspireras av detta växthus mot en vägg. Här är växthus som kan inspirera och några som visar att det varken. Att bygga en mur på det här huset ger ett fantastiskt intryck men är förstås både . Ett växthus behöver inte placeras fritt i trädgården. Man kan använda ett hus som utgångspunkt och bygga växthuset mot det.


I sortimentet av växthus mot vägg har vi även ett par små modeller med ytor på. Husväggen (eller muren eller vad du nu placerar växthuset mot ) värms upp av. Om du måste välja en utsatt plats av någon anledning, försök bygga ett.

Ta enkelt några gamla fönster och sätt dem mot den vägg ni vill odla på. Min mamma hade alltid en trädgårdsdröm om ett stort växthus av . Skapa din egen oasOdla i trädgården och njut av dina gröna fingrar genom att bygga din egen oas där du kan förlänga sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg