måndag 23 juni 2014

Företag som köper begagnade saker

Vi gör gärna hembesök och tittar på eventuella saker du vill sälja. Vi innehar tillstånd av polisen för att handla med begagnade varor och hålla. Returbolaget köper in gamla lampor, gamla möbler, Glas och porslin,.


Du omsätter dina gamla saker till kontanter samtidigt som du värnar miljön. Då kan du vända dig till oss på Novaretro. Vi är ett företag som köper upp både sterbhus och gamla .

Vi erbjuder ett sätt för människor att sälja sina begagnade saker över. Sellpy är det enklaste sättet att sälja nya och begagnade kläder, elektronik, prylar m. Beställ och packa en sellpypåse så hämtar. Ge dina saker ett nytt hem! Företag som köper begagnade grejer betalar i regel inte så bra för sakerna inbillar jag mig, då lär du få mer om du säljer dem själv via blocket. Kan jag låta mitt företag köpa prylar av mig som privatpersson.


Vi åtar oss också flyttstädning. Vissa saker i princip oanvända medan andra har mer slitage.

Nu lanseras företaget SmartSell - en hjälp för de som inte orkar, kan eller vill sälja begagnade saker på Internet på egen hand. Vi köper gärna hela hem med för oss intressanta objekt. Ett butikslager öppnas i. SmartSells affärsidé är att hjälpa privatpersoner och företag att sälja deras begagnade saker på befintliga marknadsplatser på Internet. Du vet alltid vad du får för. Köper alla slags saker , från det dyraste till det billigaste.


Vi har lång erfarenhet och har. Flyttstädningar till fasta priser: hus, lägenheter och företag m m. Som privatperson betalar . Bästa metoden att bli av med saker som man inte tror man kan sälja (jag är öppen för välgörenhet). Tips och bra-att-veta när man ska sälja mycket saker. Det är väldigt mycket som ska bort så det vore skönt med något företag som kom och hämtade upp det så man slapp åka dit i flera vändor. Vad du får betalt för det du säljer beror på skick, trender och köparens intresse av varan.


För att få rätt pris från företag är det en god idé att fråga flera. Ska du sälja på nätet är det värt att se hur mycket andra säljare vill ha. Och många företagare och hem kontorsarbetare kan vara tveksamma till att ge bort massor av pengar för att köpa nya kontorsmöbler och köper hellre begagnade saker som fortfarande är användbara.


Det finns där ute en massa företag som har kontorsmöbler dem tröttnat på, funderar på att sälja eller rent av att slänga.

Då ska du sälja dina begagnade prylar på nätet – och då gör du kapen. Guide i hur du gör för att maxa försäljningen och när du kan fynda på Blocket och Tradera. Vi fyndar på loppisar, köper och säljer på nätet, samlar på vintage, delar bilar i bilpoolar och gör om våra gamla möbler istället för att köpa nya.


Begagnade Möbler - begagnade möbler,. Vi hämtar upp artiklarna med cykelbu berättar Michael Arnör, vd på Sellpy, som säljer kläder och prylar som du inte orkar sälja själv. Allt började i slutet av sommaren för två år sedan när Michael Arnör . Diana Larsson och Mustafa Bahman ligger bakom den nya tjänsten Blooby.


FÖRETAG I maj öppnar ett nytt företag i Skellefteå där du kan sälja saker som du inte använder längre. Antingen får du pengar direkt eller så säljer vi grejerna åt dig och delar på förtjänsten”, säger Mustafa Bahman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg