torsdag 26 juni 2014

Låglutande tak papp

Här är det takläggare från Techtak som Utbildningsdag på Hagmans Tak i Stockholm. Temat är Effektiva Takjobb och här är vi mitt. Skall bygga nytt och arkitekten har föreslagit ett låglutande tak på grader.


Bor själv i ett 70-tals hus med just taklutning och papp. Vad lägger man vid låglutande tak ?

Vi visar dig hur du lägger ett tak med takpapp, och hur du reparerar befintlig takpapp. Låglutande tak förses ofta med krön. Papp , skyddsbelag enlagstäckning. Välkommen till Takcentrum!


För att låglutande tak ska förbli täta ställs extra höga krav på . Vi behöver nu utöka vår verksamhet inom tak med Takmontörer för låglutande tak. Om du har ett låglutande eller platt tak , så är förmodligen takpapp materialet för dig.

Papp läggs som sagt oftast på hus med låglutande eller platta tak. Trebolit Glaciär 3° är tätskiktet för dig som vill göra arbetet själv. Parocs program för låglutande tak innebär ett komplett.


Underlagspapp läggs horisontellt och används som underlag till de flesta tak-. När ni ändå lägger på ny papp på taket så lägg på ett tak av plast eller. Dags att byta takpapp, vilken papp ska man välja?


Det vanligaste är att pappen används till låglutande tak , och till mindre byggnader. Här på Icopal finner du kvalitetsprodukter för låglutande tak och papptak. Ett hållbart och friskt tak börjar med ett bra underlagstak. Vi är specialister på tätskikt för låglutande tak och erbjuder kompletta taklösningar.


Vi tar gärna ett helhetsansvar. Den kan installeras på tak normalt, på nocken eller mot väggen. Vi hjälper dig med takläggning av platta eller låglutande tak.


Kan jag lägga dom så även på mitt tak som bara har en svag lutning? Det är en speciell papp till låglutande tak men det visste du säkert!

Infästningar i låglutande tak utgör köldbryggor. Vi utför takläggningar med papp på både låglutande och branta tak. Get Home utför även terraser och parkeringsdäck. Experten på cellplast till låglutande tak.


Sundolitt Takfall passar alla platta tak, både ny- produktion och. Vi har noga valt ut de produkterna som vi. Används som underlagstäckning på spikbara underlag för ytskikt av papp , plåt, betong-. Ytpapp kan användas till låglutande tak utan ytterligare takbeklädnad. Välisolerad och komplett takfönster för låglutande tak.


Mjuk övergång mellan glas och profil. Sargen är vit och ctc-fri. Med års erfarenhet behärskar vi det mesta inom tak. Lägg tryggt ansvar hos oss och du. En av våra starkaste sidor.


Asfaltsbaserade tätskikt kan monteras på alla typer av tak. Papp kan monteras på låglutande tak med antingen råspont, isolering eller betong som underlag .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg