tisdag 19 juni 2018

Tillhållarlås ytterdörr

Kallas även i folkmun för polislås. Det finns i dag 7- och 9- tillhållarlås. Skillnaden är antalet tillhållare på insidan i låset, och kan avläsas genom att räkna antalet . Ett låshus är kärnan i en låsenhet och monteras vanligen i ett urfräst uttag i en dörr.


Nyckelskylt med genomgående klippbara skruvar, . Låset är ett mycket säkert tillhållarlås med handtagsfunktion.

Skydda ditt hem och dina dörrar mot inbrott med något ur vårt breda sortiment av tillhållarlåshus i olika klasser. Sep Här är skräckdyrken som polisen inte trodde fanns. Den nya dyrkligan kan öppna tillhållarlåsen hemma hos hundratusentals svenskar - utan att . Apr Komplett tillhållarlås ytterdörr mässing.


Byt tillhållarlås själv och strunta i låssmed som kostar pengar. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar. Från villalås till stora låssystem och passersystem.


Tillhållarlås används ofta som extralås för att uppnå en godkänd låsenhet.

Jag har en relativt nymonterad ytterdörr (lagerdörr från Bauhaus) med Assa. Dec Jag har läst att det sk. Endast ett tillhållarlås borde väl vara lika säkert som ett vanligt . Ett tillhållarlås ( polislås) är ett lås där låsenheten sitter i själva låshuset.


Produktegenskaper för tillhållarlås ASSA 3Evo Connect. Miller Behörsats Miller T. Ytterdörr Rostfritt Stål. Friday Smart Lock - App-styrt lås med stöd för Apple HomKit. Jämför priser och läs recensioner på Larm och Säkerhet. Dec I tillägg ett tillhållarlås med mikrobrytare och nyckellås både invändigt.


När jag då kommit hem via garaget är ytterdörren låst, så om någon . Lika låsning med samtliga ASSA 9- tillhållarlås. ASSA Entre d12-Kgodkänt hakregellås för din ytterdörr. Lär dig mer om cylinderlås, tvåfunktionslås och tillhållarlås.


Ett krånglande lås kan i värsta fall hänga sig och göra att ytterdörren inte går att öppna. Byt alltid låscylinder och tillhållarlås ! Förra ägarna deras släktingar, dina nya grannar eller hantverkare kan ha kvar någon nyckel som passar till det gamla låset .

Om du har ett extra lås på ytterdörren , ett tillhållarlås med en lång nyckel till, så ska det låset inte smörjas. Om du smörjer det kan låsmekanismen gå sönder. Feb Även ytterdörren kan smartas upp med ett digitalt lås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg