fredag 11 juli 2014

Dammbinda betonggolv

Vi byggde ett garage i fjol på en platta som gjöts i augusti. Det regnade en hel del efter gjutning vilket har medfört att det är små kratrar i. Dammbinda betonggolv under renovering. Ytbehandla betonggolv till garage - Med primer? Behandling av rått betonggolv ?

Jag har slipat och polerat upp ett betonggolv i ett vinterisolerat uterum,.

Jag har gjutit ett betonggolv som jag ska ha in min bostad. Förutom att dammbinda betongen vill man att de skall göra ytan någorlunda . Vattenspädbar dammbindning och impregnering av betonggolv inomhus. Parkeringsgarage som diamantslipats och därefter dambinds hela golvytan. Slipp damm i dina maskiner och i gods med dammbindning för betonggolv.


I lördags behandlade vi uteplatsen som vi gjöt i somras. När vi gjorde gjutningen valde vi att låta glätta ytan, vilket gör den jämnare, slätare och .

Användningsområde: när man vill dammbinda maskinglättade betonggolv.

Den är baserad på natriumsilikat och reagerar kemiskt genom att bilda en hår dammfri yta. Tack vare vår egen utveckling av innovativa produkter och lång erfarenhet i branschen är vi riktigt duktiga på att fräscha upp och dammbinda betonggolv. Har ett nytt (ca år) betonggolv som jag tänkte dammbinda med er Microbinder. Nu undrar jag vad för typ av silikat som Microbinder består av . Vattenstopp inblandat i cement eller cementbruk används för tätning av lokala vattengenombrott (flöden) i bl a betong och berg. Tränger ner i betongen och ger en dammfri, slät, slitstark, fuktgenomsläpplig och elastisk yta.


Vätskan härdar och binder partiklar på ytan. Motverkar uppkomsten av krympsprickor vid nygjutning av betong. Ett obehandlat betonggolv fungerar bra om du bara vill använda garaget exempelvis som förråd.


Nackdelen är att det suger åt sig vätska och . Det finns ett stort utbud av produkter och system för att dammbinda ett betonggolv. Gamla och nya betonggolv utsatta för måttlig kemisk och mekanisk påfrestning i lager- och industrilokaler. EU Plast använder sig av epoxi och polyuretan dammbindningar, eftersom . Välkommen till oss på Jula!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg