torsdag 24 juli 2014

Ställbara låsspakar

Här hittar du ställbara låsspakar i plast, zinktryckgods, stål eller rostfritt stål med invändig eller utvändig gänga. Gängad bussning i mässing alt rostfritt stål. Klicka här för att se övriga färger. Finns även med säkerhetsmekanism.


Tryckknapp i sex Ergostyle färger.

Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Resultaten av laboratorietester, utförd med ett särskilt instrument som simulerar de svåraste användningsförhållanden, visar att ERX ställbara låsspakar tål mer . För fastspänning, lyft spaken för att frigöra kuggkransen och föra den tillbaka till utgångsläget. Genom att släppa spaken, kopplar returfjädern . Resistent mot kemiska medel.


Material: Greppspakar av glasfiberförstärkt plast. Ståldelar hållfasthetsklass 5.

Ställbar låsspak med ingjuten bussning. Utförande: Greppspakar svartgrå, ståldelar blå. Vi har ett brett utbud av ställbara låsspakar , spännspakar, spärrhandtag och excenterspännare. Ser hela utbudet med bilder på produkterna på vår hemsida. LÅSSPAK STÄLLBAR GN3S92-M12.


Stjärnvre korsvre räfflade rattar, ställbara låsspakar , bygelhandtag, handtagskulor av material Polyami Acetal och stål. Powered by TraceParts S. Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet av högsta . Spännhandtag, som vid lyft i handtaget kan utkoppla gängdelen (se illustration). Känn dig trygg med ett marknadsledande företag med över års erfarenhet. Du får års garanti – vi vet att våra maskiner . Fördelen med en ställbar låsspak är att man inte behöver vrida helvarv, utan spaken kan frikopplas genom att . Jag har deras katalog som toalettlektyr! Sjukt bra firma, men har inte det jag letar efter tyvärr.


Har köpt en hel del ställbara låsspakar där! Transportbanor och profilsystem.

Bandtransportör, rullbanor, modulkedjor och aluminiumprofiler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg