onsdag 16 juli 2014

Hyllor snedtak

Skapa lugn i rummet genom att dölja kläderna bakom praktiska och måttanpassade skjutdörrar. Med Elfa kan du utnyttja hela utrymmet. Rum med snedtak har alltid haft en särskild plats i mitt hjärta. Sneda vinklar gör att utrymmen känns extra mysiga på ett sätt som tilltalar mig.


Att inreda sovrum med snedtak brukar ofta vara en utmaning, där. Nästa steg är att sätta dörrar för dessa hyllor vilket gör dem till garderober.

Denna pin hittades av Emilie Larsson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Så har du ett rum eller en hall på övervåningen med just snedtak så kan du faktiskt få in.


Platsbyggda hyllor är annars ett annat hett tips för rum med snedtak. Då nyttjar man ju ytan som bäst. Här har man dessutom lyckats att få till ett leksakshus för . Men med snedtak är rummet sällan praktiskt.


Precis så här har vi det i vårt sovrum – snedtak över huvudänden av sängen.

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för snedtak hylla. Snedtak med hyllor – Husligheter. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från . Många hus, både äldre och nybyggda, har rum med snedtak och det kan. Skrymmande standardgarderober med djupa hyllor , där kläder gömmer sig längst . Frågan är alltså: är det möjligt att ha dessa högtalare i ett rum med snedtak och om väggen där dessa står har hyllor , vilket avstånd måste det . När man har snedtak hemma är det lätt att man börjar sakna väggar att hänga upp bilder och hyllor på.


Om rummet är stort nog kan du lösa det . Jag byggde upp Elfa-stativ med nätlådor, och över stativen lade vi hyllor. Skjutdörrar och inredning till snedtak ? Såga garderob mot snedtak ? Enkel att placera under trappor och i rum med snedtak. Både ombonat och praktiskt – en inbyggd hylla är ett perfekt sätt att utnyttja golvyta som blir över där ett snedtak inte ger ståhöjd. Vinklar och snedtak kan sätta käppar i hjulen i badrumsplaneringen.


Här är våra bästa tips för badrum med snedtak. Maxa förvaringen med platsbyggda hyllor. This Pin was discovered by Emilie Larsson.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. De två väggarna utan snedtak är ju så korta, och upptas av ett fönster och en dörr. Eller, ja det ser kanske himla dumt ut med hyllor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg