måndag 28 juli 2014

Behandla trall sioo

FÖRBERED DIG PÅ MYCKET ALTANHÄNG – I ÅR! Premium Träskydd Altan ger dig en vackert silvergrå, behaglig altan som kommer att locka till ännu fler . SÅ HÄR GÖR DU - SiOO:X sioox. SiOO :X hållbarhet beror också på träslag och exponering.


Glöm ej att behandla ändträ och skarvar. Problemet uppkommer framförallt efter den andra strykningen med ytskyddet och när man stryker SiOO :X på fett kärnrikt trä som sibirisk lärk eller kärnan på furu, .

Om man väljer olja får man behandla varje år. Hej, Har sett några trådar om alternativ till att olja in altanen, tex lasyr, Dulux och Sioo. Har precis behandlat altanen som byggdes i höstas med . Jag är en person som gillar att testa nya produkter.


Det är väl en naturlig del av människans vilja till utveckling. Sioo – en ny vinnare i längden …. Hur ofta behöver tryckimpregnerad trall underhållas? Första delen i ett långvarigt skydd för ditt trä! Trall efter snart veckor .

Original Träskydd är ett unikt och miljövänligt träskydd som ger alla sorters trä ett effektivt skydd . Man kan därmed behandla i princip alla träslag som används till . Aktuella rekommendationer från sioo :x gäller i första hand. ThermoWooden bättre som fasad än som trall sett till funktionstid. Vänta inte för länge med att behandla möglet då det kan sprida sig.


Här får du tips hur du bäst ska behandla din altan. Men något som väldigt många gör är att behandla sitt altandäck, veranda osv. De flesta av oss använder träolja men det blir vanligare och . Vi har också köpt nitor och tänkte behandla vår uteplats. Behöver förslag till att behandla trall. Funkar både på nytt trä och på befintlig trall ! Undrar också om det går att behandla panelträ som byggs till odlingslådor.


Den ger en ljus och fuktavstötande trall och håller upp till ett år per.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg