måndag 29 oktober 2018

Ihak ställning

Denna sida har upphört och domänen I-hak. Vänligen kontakta Sven-Ove Björklund på materialgarden. Köp kompletta ställningar till bra priser eller komplettera din nuvarande byggställning.


Vi tillgodoser de flesta kunders behov av ställningsmaterial och ger dig valmöjligheter. Handla HAKI material på Trallen. Allt inom byggställning.

HAKI erbjuder ett komplett produktsortiment av systemställningar i stål – vilket hjälper dig att följa de globala säkerhetsstandarderna för . Tovi snickeri uthyrning av byggställning I-hak. Ihak byggställning uthyres. Betalning via faktura eller swish när det gäller uthyrning av . Förankringspinne och hållare: 5st.


Alhak AB producerar och marknadsför typkontrollerade byggnadsställningar av högsta kvalitet, alltid till ett bra pris och med omgående leverans. Vi har gott om ställning på vårt lager som kan skickas omgående till er. Unihak Bruksanvisning - Ladda . Kompatibel med HAKI och annan hak ställning.

Vi tillhandahåller alla storlekar på rullställningar av aluminium. Maila eller ring för offert! Vi säljer lättbyggda och säkra ställningar till oslagbara. Transport häck 1x 80. Förvara och transportera dina ställningsdelar . Har du ställning och sälja?


Vi har HAKI samt UNI- hak för lite tyngre arbeten som tak- och fasad- renoveringar. För lättare arbeten som ex. Det gäller att se till att det inte blir några farliga hål i ställningen.


Nu kommer vi att kunna tillgängliggöra större delar av den bildskatt som finns i våra arkiv och dessutom blir alla publikationer som vi ger ut eller . Vem eller vilket företag är. Finns det hål i golvet som kan medföra risk att ställningen stjälper? Konstruktionen är nu säkrad mot alla former av förskjutnin- gar. Nya Touareg är ett rejält kliv uppåt och enligt VW ett bevis på att folka har klass. Men håller bilen verkligen måttet?


Alla Tjänstebilar har stött . Denna vecka blir det en stadig ställning för brickan så att man kan bjuda sina nära och. Borra motsvarande hål för rundstavarna i brickdelen. Vi har snickrat en klassisk torkställning av kraftigt virke.

Och tycker du att dimensionerna är grova, så finns det en bra anledning. I de större hålen monteras vanligtvis diagonalstagen, men dessa hål kan även användas för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg