tisdag 2 oktober 2018

Svarta industrifönster

Industrifönster – Dyfa New York. Partierna måttanpassas efter era . Stallfönster, industrifönster – kärt barn har många namn. Men oavsett vad ni kallar fönster med svarta ramar och spröjs så har ni säkert sett dem . Låt det svarta gå som en accentfärg även i möblerna.

Gamla industrifönster är något allt fler suktar efter. Glaspartier av olika slag som t ex fabriks- och industrifönster , är ett. This Pin was discovered by Lina Einarsson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


I ett vackert upplyst gammal lokstall med svarta industrifönster huserar nu Vendel Matrum. På bottenplan finns en liten restaurang med dova . Kan det vara en glasvägg med svarta karmar?

Gissar på att det ska bli en vägg av svarta industrifönster ? Isolerad på riktigt: KROKOM60. Den här gången har krögaren Anders Vendel öppnat restaurang i råtegel och med stora svarta industrifönster. Om Anders Vendel fortsätter att . En lösning är att göra om ett överflödigt sovrum till allt i ett med hjälp av metoden ”ett rum i rummet” och svarta industrifönster. Mörk kornig sten i kombination med svarta detaljer. Byggnadens karaktär förstärks av synliga betongpelare, höga industrifönster och utanpåliggande . Möbler med svarta detaljer och vackra prints ger inredningen ett läckert.


Stora vackra industrifönster behöver till exempel inga gardiner. Jag hittade ett intressant inlägg på . Jag ville ju ha som någon slags industrifönster men i mässing. Här finns nu taklampor inlindade i säckväv, enorma industrifönster.


Samhälle För att komma till rätta med den svarta bostadsmarknaden . Hemma hos Ninnie) Ninnie från syjuntan köpte tre gigantiska industrifönster och lär sätta upp en ny vägg mellan . Stora industrifönster ger ett magiskt ljusinsläpp. Samtliga rum i bostäderna har fönsterbrädor i carraramarmor samt svarta strömbrytare och .

Restaurangen ligger i ett vackert gammalt lokstall i rått tegel med stora svarta industrifönster. Moderne KøkkenerKøkken Inventar DesignSweet. Vitt medelstort kök med svarta bänkskivor, handtag och knoppar.


Det luktar ju sopor överallt? Men arkitekturen är to die for. Har nog aldrig sett så många svarta portar och stora industrifönster som i den här staden.


Väggen ovanför bänkskivan är kaklad i vitt med smala svarta fogar, vilket ger en. Sista tiden har jag helt snöat in på fönster, och svarta tunna industrifönster är min . See more ideas about Doors, Architecture and Home. Nyproducerad studiolägenhet om rok med stora vackra fönsterpartier och öppna sociala ytor. Spektakulär takhöjd om ca meter med infällda spotlights .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg