fredag 19 oktober 2018

Fönstergaller källare

Fönster som vetter mot baksidan är extra utsatta, då de ofta är insynsskyddade. För att stoppa någon obehörig från att gå in via källaren , kan galler installeras. Här har du en billig lösning, som gör det besvärligt - ja, nästan omöjligt - för obehöriga att ta sig in via källarfönstren.


Våra inkrypningsskydd är tillverkade i massivt stål eller järn och beroende på hur brett fönstret är kan du välja 1-pinnar till ditt galler. Med galler så brukar man prata om maskor som är max 300x150mm eller 150x150.

Beror nog lite på vad man har i källaren ( t.ex. sovrum). Med ett fönstergaller ökas inbrottsskyddet avsevärt! Till vissa utrymme och i vissa fastigheter passar det bättre att välja ett galler. Genom att installera fönstergaller hindrar du att någon kommer in via källaren. GB Smidesgaller ( fönstergaller ) är ett komplement till våra upprullningsbara.


Fast måttanpassat galler till fönster i källare , lager, industrifastighet och kontor. Effektivt inbrottsskydd: Sätt galler i dina källarfönster … Här har du en . Vi har galler anpassade för fönster, källare , lägenhetsdörrar, lagerlokaler och industrifastigheter!

En källare ska vara en källare. Men om man nu ändå måste och vill utnyttja husets alla ytor så finns det saker man ska ta i beaktande när det . Norm för galler , krav och klassindelning, utgåva 1. Godkända lås, dörrar, galler , gallergrindar och andra mekaniska skydd gör det svårare för tjuven. Välj ögonmärkta stöldskyddsprodukter som har intyg eller . Störst på begagnade byggvaror, byggmaterial, belysning , möbler och inredning!


Dörrar som uppfyller kraven . Låsning av båtar med vikt under 2kg och av cyklar i kombination med . Gick och gick, bankade på fönstergallret. Jag vänder i hörnen och . Om man bor på gatuplan, eller har en butik, kan ett fönstergaller vara en bra lösning. Varmförzinkat galler med smidda ringar i knutpunkterna.


Ladda ned fantastiska gratis bilder om Fönster Galler. Mindre källaren fönster är säkrare än större källare fönster. Ju mindre fönstret , desto mindre sannolikt att tjuven kommer att kunna komma in. Källaren , Källaren Barer.


Lämpligt för invändig låsning av fönster, galler och luckor i skyddsklass av källare och vindskontor.

Chinorlet, Hus på landet. En flicklampa lyser upp källaren från vänster. I bakgrunden till höger under ett fönstergaller står en kvast lutad mot en tunna. Nere till höger ligger en korg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg