onsdag 10 oktober 2018

Vikvägg glas

Inspiration, kvalitet och bildgalleri från branschledaren. Levereras i ett stort antal utföranden – som klart genomsiktligt, infärgat glas med lammeller, glas med screentryck, frostat glas , vågat, blästrat glas – för att nämna. Nu lanserar Winab Vikväggar en Vikvägg i glas. Detta är en unik produkt som vi är ensamma om på marknaden i hela världen. Vikdörrar, vikväggar och vikfönster i glas gör att man kan bygga hela väggar i glas som man sedan kan öppna upp och utnyttja av öppningsytan.


Aluminium, värmeisolerad enligt den senaste energisparförordningen (EnEV) Det självklara valet om värmeisolering har hög prioritet.

Den här vikväggen har d. Funktionella lösningar för rumsindelning - flexibel, ljudtät, brandsäker, enkel att använda och en attraktiv design. Lamellimmade träprofiler med ett inbyggnadsdjup på mm och . Ge ditt hem ett lyft och sudda ut gränsen mellan ute och inne med glas - och vikväggar. Välkommen till Byggkompaniet i Göteborg! Hawa-Ekus sortiment av funktionella och ekonomiska skjutdörrsystem innefattar skjutdörrar, vikvägg i trä, mobila glasväggar och vikbara fönsterluckor.


Solarlux vikväggar från Solarlux Scandinavia AB. Skjutväggar, vikväggar , blockväggar. En del kallar det vikpartier eller vikväggar , andra säger vikdörrspartier eller .

Våra skjut- och vikväggar säljs i projekt på grund av de komplexa systemen. Fördelar med en solarlux vikvägg av glas. Sidan - användningsområden och öppningsvarianter. Plats för individuella lösningar.


GLAS , 2- glas isolerglas med argonspalt. Kan man bygga en sådan o hur? Vill ju inte ha en kuvös och inte heller skjutdörrar med aluprofiler.


Har man vikvägg funkar det nog bättre på . Funderar ni på att skaffa uterum, skjutdörrar, bygga hus med glaspartier eller kanske med en mysig vinterträdgård? VARIANTER ı Stående eller upphängd vikvägg av glas. PRofIlTEkNIk ı mm installationsdjup ı Smala ram- och dörrprofiler.


Softline (SL 80) eller kantiga profiler (SL 81) ı Kan fås med . Vikväggar , vikvägg - Ljuddämpande vikväggar för en flexibel och ljudisolerande uppdelning av stora som. Willab Garden har ett brett utbud av olika skjutdörrar till uterum. Du väljer även vilket isolervärde ditt uterumsparti ska ha. Detta avgörs av vilken säsong du väljer.


Vi kan tillverka de flesta storlekar, de flesta utföranden, de flesta färger och med olika typer av glas. Hos Kronfönster är det du som själv designar din nya . Beroende på kravställning har vikväggar , skjutväggar och dylikt i allehanda material såsom trä, glas och metall använts.

Marley Vikdörr Med satinvitmönstratakrylglas Med vikdörrar slipper man hålla fritt det . Handtag Rostfritt draghandtag (standard). Skjutdörr av härdat glas , rostfria draghandtag som standard . Blockvägg glas Enkelt flyttbara glaspaneler är en perfekt lösning för att dela av. En vikvägg består av horisontalprofiler i aluminium som är sammankopplade .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg