onsdag 11 maj 2016

Ändknopp ledstång

Valnötsbets på Ek med ändknopp Antik. Vacker ändknopp till rundad ledstång , svarvad ek. Välkommen in till Sekelskifte och våra reservdelar till gamla hus!


Monteras i änden av ledstången för ett snyggt och proffsigt avslut. Förborrad i ändarna för fäste av ändknopp.

Teknisk information: Diameter: . En bra storlek på ledstång som passar de flesta händer. En mängd olika ändavslut erbjuds . Skarvdel för att skarva ihop ledstång Ekerö till räckesserien Ekerö. Ledstång i svart metall till räckesserien Ekerö. NDKNOPP SVART METALL EKERÖ. DURI Ändknopp till ledstång lackerad ek 48xmm.


Parpackad ändknopp som är förborrad och där träplugg medföljer för montering mot ledstång.

För att få ett snyggt avslut på dessa behövs även en ändknopp monteras i varje . Modellen till vår ledstång kommer från en gård i södra. Stången har kraftiga handsvarvade ändknoppar med tidstypiskt utseende och . Lundbergs aluminumhandledare. En ledstång med rostfria konsoler ger trappan det lilla extra. Träledstänger kan även beställas med ändknopp som ger snyggt avslut.


Svarvad ek - Sekelskifte. Stiligt ändavslut till din ledstång. Metallräcke, till svartlaserad trappa Optimal, Drömtrappor. Ekerö är en serie moderna metallstaket som passar lika bra ute som inne.


Du utgår från grundsatsen och kompletterar med ledstång och tillbehör för önskat . Träalternativen erbjuder vi med naturligt avslut (tillslipad kant), med rostfri ändknopp eller med rostfri ändböj. Till din ledstång ingår även . Hur lång är din ledstång och vilken diameter har den? Tross har många användningsområden.


Ett poplärt sätt att använda trossen är att sätta den som handledare i en trappa eller om man vill använda trossen som . Herrljunga ledstångsfabrik har tillverkning av svarvade ändknoppar.

Som ändavslut på din ledstång kan de bli ett trevligt inslag i din trappmiljö och vi har ett stort .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg