torsdag 12 maj 2016

Bostadspriser 2016

Färre bostadsaffärer på. Bostadspriser både uppåt och nedåt under låg omsättning i juni. Den senaste månaden har bostadsrättspriserna på riksnivå . I fjol fortsatte bostadspriserna uppåt i hela Stockholms län och totalt har en ökning skett med procent på både bostadsrätter och villor.


Utvecklingen på bostadsmarknaden är av stor betydelse både för hushållens privatekonomi och för den totala samhällsekonomin.

Mer kvar att leva för trots ökade bostadspriser. Bostadsmarknaden svänger om och priserna har börjat stiga uppåt igen, visar siffror på från Valueguard. Mäklare och ekonomer ser nu fram . Särskilt tydligt är det i Stockholms innerstad.


Landets bostadspriser är som allra högst i Stockholms innerstad. Vågar mig inte på någon gissning på hur bostadspriserna kommer att bli framöver. Bor idag i lägenhet men kollat lite på . Det var en inbromsning från procent förra månaden.

I vår artikel i förra numret av Ekonomisk. God tillväxt och ökade bostadspriser i Västmanland. Den här lilla sättningen som vi haft för bostadspriser kommer nog att bestå lite och det är hälsosamt. Kina i Shanghai, i Beijing, i Shenzhen, i Nanjing.


Kinas styrande verkar helt tappat kontrollen. NORGE: BOSTADSPRISER I OSLO - I DECEMBER - OBOS. Norges centralbank är oroad över snabbt ökande bostadspriser och privat skuldsättning. I ingen annan svensk kommun har priserna på bostadsrätter stigit så mycket som i Boden. På fem år har priserna ökat med 1procent enligt . Under året överläts närmare 1aktiebostäder och . Island och Norge haft den klart största befolknings- ökningen . Vi har inte råd med skenande bostadspriser.


Aftonbladets ledarsida är oberoende socialdemokratisk. Risk för att hyresrätten bara finns i historieböckerna. Tomas Ernhagen, chefekonom, Fastighetsägarna Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg