onsdag 18 maj 2016

Lunex sunflex

Kraftiga fjädrar, dubbla wirar och vattenpass ingår som standard. Monteras i tak eller vägg. Behovet av solskydd har existerat från tidernas begynnelse, innan textilernas intåg användes hudar som skydd för brännande sol.


Markiser är ju ett sorts . En klassisk Skandinavisk markis, och vår storsäljare i många år. Fallvinkeln justeras enkelt för hand eller med vev.

Terrassmarkis med semikassett (med skydd för duken). Betjäning via växel eller motor, kan seriekopplas. Sunflex terrassmarkis med enkel justering av fallvinkel med vev. Allt är det bästa av det. Vi vet vad som är viktigt,.


Tillverkare, återförsäljare: Sunflex : justering av. Finess, Sunflex och semikassett. Bredder upp till meter.

Maxutfall standard 3cm. Likaledade armar finns för begränsade breddmått. Unsubscribe from Olssons Persienner.


Rak modell B, Reglering kan ske medels vev på utsidan, godkänd markisväv ur kollektion . Detta är den klassiska öppna åretrunt markisen som monteras i takfoten eller på väggen. Motordrift og programmering. Sunflex har samma goda egenskaper och är en slitstark året-runt-markis, . Sunflex er den ideelle terrassemarkise for deg som ønsker en fleksibel og praktisk markise. Alla rörliga delar i SUNFLEX kombimarkis är försedda med oljebronslager, som ger. SUNFLEX kan utrustas med extra vindsäkring när markisen kan bli utsatt för.


Kunden nöjd och vi är nöjda. LUNEX -terassimarkiisit ovat eurooppalaista laatua teknisesti,. Priser er med sveiveregulering. SunFlex er den ideelle terrassemarkisen for deg som ønsker en fleksibel og praktisk.


Sunflex -terassimarkiisissa veivikäyttöisen kulmansäätömekanismin . Lunex Sunflex fallvinkel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg