torsdag 26 maj 2016

Glidskydd stege takränna

Glidskydd Nyrups För Hängränna. Tillverkade av massivt plattjärn. Material dimention 25mm x 5mm. Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett glidskydd.


Funkar det inte att sätta ett godkänt glidskydd så försök fästa detta t. Skall användas där anliggande stege till tak används.

Används där anliggande stege till tak . Hittade dock ett glidskydd som ska gå att montera utanpå plåt, men då. Den är dyr att ladda hem så jag undrar lite . Har fått påpekande av sotaren att vi saknar glidskydd för stege. När jag kollar runt i byggvarubutikerna så hittar jag en massa varianter för. Passar alla takprofiler.


Varmgalvade med pulverlack. GLIDSKYDD TJB FÖR HÄNGRÄNNA.

Varan är ej köpbar online inom . Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler. Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Grålackat glidskydd som monteras på hängränna vid takfot.


Förhindar att lös stege glider i sidled eller neråt. Rent tekniskt kan det vara så att någon kommer med en helt ny idé för glidskydd till hängränna som funkar bra. Men vi löser det nu genom att . I vår smidiga konfigurator hittar du precis det glidskydd du behöver. Samtliga produkter är testade enligt gällande provnings- standard och uppfyller kraven för berörd funktionsstandard. Komplettera stegen med ett glidskydd som förhindrar att en lös stege glider i sidled eller nedåt.


Monteras enkelt i undertak. Kontakta MoveTech för mer info. Stegar , bryggor, snöskydd. Ett fast glidskydd hindrar stegen från att både välta i sidled och glida ner längs med väggen.


Finns i två olika utföranden och färger. Nock, takfots - eller snöräcke. HYMER Steghållare för takrännor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg