fredag 6 maj 2016

Epoxifärg betonggolv pris

NM är avsedd att användas på ytor som belastas även under våta och svåra förhållanden. Förr användes epoxifärg mest till golv i verkstäder och fabriker eftersom färgen klarar. Blanka ytor slipas lätt, betong med diamantslip och trä med slippapper. Avsedd för ny- och ommålning av betonggolv , som utsätts för kemiska och mekaniska . Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Produkten har utgått ur sortimentet .

Det finns många rum och byggnader som har betonggolv som utsätts för stort slitage. Har man den typen av rum i exempelvis verkstäder, . För målning av betong , träfiberplattor m m. Färgen är genomsläpplig för luftfuktighet och. Slitstark och ett bra skydd för hårt belastade betonggolv En två-komponents vattenburen färg med mycket god slitstyrka.


Biltema har ju som känt tvåkomponents epoxifärg och som ska lands och räcker till 30kvm för en strykning, kvm för två. Hur tjockt målar man med Biltemas epoxifärg ? NM Golv Super är en vattendispergerad epoxifärg som är avsedd för att användas på ytor som belastas även under våta och .

Jag ska måla golvet i garaget har jag tänkt, betonggolv som har lagts för c:a 10- år sedan och som nästan aldrig är använt. Jag har möjlighet att fixa Ljusgrå epoxifärg till riktigt bra pris men vet inte. Hangar är en blank, vattenburen 2-komponents epoxifärg som är lämplig för golv. Ljusgrå, dekorativ färg till golv beserad på vattenburen epoxyharpiks för att skydda särskilt betonggolv men kan även.


Använd även som primer för Betong E600-system. Lågviskös epoxifärg avsedd för ytförsegling av strögolv. Mitt golv är målat med epoxifärg för år sedan.


Biltemaepoxy har visat sig 1ggr mera hållbar. Jag vidhåller bestämt att det bästa är ett slipat, omålat betonggolv. Jag hade nog hellre valt biltemas 2k golvfärg, en epoxifärg som säkert tål mer än julas 1k-färg.


Vår bästsäljare färg F1är en epoxifärg som används främst för målning av betonggolv och tål trucktrafik,. G 1är en något tjockare färg som passar bra till att . Fontefloor EP 1är en ny vattenburen epoxifärg för betonggolv. För pris och leveransinformation kontakta butiken.


Hagmans standardkulörer till ett något högre pris och nyan-. Grå Baserad på epoxyalkyd och avsedd för trä och betonggolv. Ger en tålig och slitstark.


Tvåkomponentig vattenburen epoxifärg.

Skall tilläggas att den lågmolekylära epoxifärgen är snällare än den högmolekylära. Det är den tåligaste golvfärgen som rekommenderas till betonggolv i exempelvis garage, tvättrum och industrilokaler. Epoxi golvfärg som är avsedd för betonggolv men kan även användas på golv av trä.


Välj nedan för lagerstatus och exakt pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg