måndag 30 maj 2016

Rostfritt räcke

Då har du kommit helt rätt! På produktsidan kan du läsa allt om vårt glasräcke med rostfria stolpar. För utomhusbruk är högglanspolerade rostfria räcken i syrafast rostfritt stål det självklara valet.


Raka Rör i Mölndal nära Göteborg levererar utomhusräcken i . Om du söker ett kvalitativt och prisvärt QS - räcke med stänger så har du kommit rätt.

Våra räcken är helt rostfria och kan monteras som altanräcken, balkongräcken, lofträcken och trappräcken. Nedanför ser du exempel på räcken som matchar . Oavsett var ditt räcke skall sitta, inne eller ute, med eller utan stolpar så har vi lösningen. Vi erbjuder ett brett sortiment av rostfria räcken.


Våra rostfria räcken för balkong, altan eller inomhus . Glasräcken med rostfria detaljer. Rostfritt glasräcke i bra kvalitet.

Vårt glasräcke med stolpar och överliggare i syrafast rostfritt stål håller en . Konstnär Börje Berglund har designat och KISAB har tillverkat räcke i rostfritt med infälld LED-belysning. Dessa har placerats på torget i . Leverans samt montage av 4meter utvändigt rostfritt räcke med glasutfyllnad. Med Q-Railings breda sortiment har du full kontroll över designen till ditt räckessystem.


Runda eller fyrkantiga, med överliggare i stål eller trä, . Vill du ha ett industriräcke eller ett barnsäkert räcke och ställs det extra höga. Häflas räcken kan även tillverkas i rostfritt där miljön ställer extra höga krav på . VYTABs sortiment av glasräcken med rostfria detaljer och tillbehör. Vi tillverkar rostfria räcken och trappräcken för både invändig och utvändig miljö. Vi utför betning och elpolering av rostfria detaljer på legobasis. Räcken med stålvajer är en lösning som vuxit på den svenska marknaden de senaste åren.


Vajer ger ett råare intryck som framhäver stålets bästa estetiska . CLASSIC – Varmförzinkade stolpar. Minimalt utrymme för en dusch?

Finns det någon som har tips på var man kan köpa ett räcke enligt bifogad bild? Du behöver inte kunna svetsa för att arbeta med rostfritt stål. Inte om du väljer ett räcke som detta - det levereras i byggsats och skall bara skruvas och limmas . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till. GSAB erbjuder rostfria räcken i två olika utföranden – runda och fyrkantiga rör.


Båda bygger på ett flexiblelt och lättmonterat räckessystem. Klicka för att förstora bilden. Vi levererar rostfria räcken efter era önskemål till mycket bra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg