tisdag 31 maj 2016

Trappnos klinker

Halksäkert klinker med räfflad kant anpassat för trappor hittar ni hos Stonefactory. Klinker för entreprenad och fastighetsägare samt offentlig sektor. OGLASERADE PLATTOR För den som letar efter en lättskött, tålig keramisk platta för golv eller vägg, faller oftast valet på en granitkeramikplatta.


Beställ allt inom Klinker m. Fojs Collection Black matt finns i måtten 600x6mm, 298x6mm, 298x2mm, 98xmm samt som mosaik med måtten 25xmm.

Det finns även sockel i. Trappnos NLC Klinker Alu Matt 1mm. Med sitt rustika utseende passar denna klinker perfekt för trappor, garage osv. Praktiska, smarta och eleganta lösningar gör valet av trappnos. Integrerade trappnoslister. Vi är en stor importör av kakel och klinker med fokus på kvalitet.


Hämta inspiration och kunskap hos oss.

Vi har renoverat vår betongtrappa vid entrén och tänkt sätta klinker på den. Muraren föreslog att vi ska ha trappnos. Lundbergs TRAPPNOS FIX EKFOLIE 32X5. Teknisk information om kakel och klinker. Trappor: Till planstegets framkant ( trappnos ) bör halkdämpande plattor väljas.


Här finns något för varje stil, allt från det klasiska till industriell stil med betong och rå struktur. Avslutningslist i plast. Ska du lägga klinker på en trappa och fastnat för denna serien så finns det även socklar och trappnos att beställa.


Kontakta kundtjänst för mer info. Granito är en serie frosttålig klinker (grantikeramik). Ytan är slät, men plattorna . Kakor ( cookies) är nödvändigt för att webbplatsen ska fungera korrekt.


Plattorna har ofta en rundad framkant. Lämplig vid installation av hel yta som . Golv, kakel och klinker. Se färgkarta att ladda ner till höger.

Egna färgkombinationer elle rmönster levereras även på nät. Byggvaruhandel för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner - handla golvtillbehör bekvämt online eller i våra varuhus. Verktyg och tillbehör för Undergolv. En trappnos skyddar trappsteg och vägghörn m. Klicka på bilden för att förstora. Beskrivning Listen monteras efter det att sättsteget är . I vår verkstad kan vi även göra trappnos , trapprillor och socklar.


En snygg och fräsch golvlist eller golvsockel ramar in ditt golv. Normalt sett fäster du golvsockel och kvartsstav med dyckert. Använd nivålist för att täcka .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg