tisdag 17 februari 2015

Grillgaller cementring

Vi tillverkar grillgaller som kan fästas med olika metoder, i detta fall en bygel som kan dras fast med en kraftig bult till cementring. Vårt namn säger mycket och kanske allt om oss! Vi säljer bara grillar och de saker som har med din grill att göra.


Vårt mål är att vara bra på grillar. Gallret kan fixeras på en lämplig höjd med en låsring. Hos BAUHAUS hittar du grillgaller och stekplattor från välkända varumärken.

Grillgaller finns även med grillyta 50x40cm. Kreditkostnader och månadsbelopp - kredit (SEK): 2900. Hygieniskt, lätt att hålla rent. Håller sig snyggt länge och rostar inte.


Behöver aldrig ytbehandlas. Det är så att jag har fixat en cementring till min grillplats och har sökt med ljus och lykta efter ett grillgaller att ha över den när man ska grilla, . Jag tänkte bygga två stycken feta grillar av oljefat till midsommar, men har inte lyckats hitta något vettigt att använda som grillgaller till dom. Levereras med st stadiga bänkar samt st grillgaller på svängbar hållare.

Tillverkad i timmerstil av grov norrländsk fura. Klicka här för att läsa mer. Stikkan” - hjälper dig göra tändved! Perfekt för den som inte är van att.


Själva stommen är en cementring. Söker grillgaller liknande bilden. Grillplatsen på allmäningen kommer i år få en ny grill. En cementring med ett specialbyggd grillgaller.


Gå in under projekt och för att se bilder . Eldstad i form av cementring. Cementring med lösa galler. Här finns stålgrill med grillgaller samt bänkbord.


Mekanisk verkstad , egenproduktion och så mycket mer. Under våren har hembygdsföreningen ordnat en sådan grillplats. Anne-Marie och Göran har skaffat en cementring med grillgaller och grävt ner .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg