torsdag 19 februari 2015

Laudeelementti

Laude - elementti 1mm korkealla etulaudalla. Sisältää rungon, laude-elementin , kannattimet, ruuvit ja asennusohjeen. Laude -elementit tekevät saunan rakentamisesta vaivatonta.


Lauteen päätyyn sopiva laude - elementti. Asennetaan lauteen oikeaan päätyyn.

Kauniit pyöristetyt reunat. Valmistettu tervalepästä. Alalauteeseen kiinnitettävä kaide-elementti. Edullinen itse koottava laude - elementti tapauksiin, joissa rakennetaan.


Saunan lauderungot, laude -elementit, laudelaudat Lakkapäältä. Saunaan rakennukseen tarvittavat rungot ja lauteet ja paketit tuotevalikoimastamme. Laudeosapaketti Harvia Ventura kpl laude- ja selkäosat.


Tervalepästä valmistettu valmis laude - elementti.

Erittäin kestävät ja laadukkaat materiaalit takaavat . Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (21) Pirkanmaa Ylöjärvi . Monipuolinen laude - elementti , jolla voidaan tehdä joko suoria- tai kulmalauteita. Verus-laude kunnioittaa suomalaista saunaperinnettä. Jätä 4–mm vapaata tilaa seinän ja laude-elementin väliin.


Kiinnitä kehikko metallikulmilla ja ruuveilla. Ruuvaa auki kehikon tukipuu ja sahaa laude - elementti. Cello- laude -elementin asennus on helppoa ja nopeaa.


Sen ansiosta laude ei notku, ja se sallii pidempiäkin jännevälejä. Kulmalaude- elementti on integroitu täydellisesti lauteen suoraan osuuteen. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. Laude kestää käyttöä antamatta sen näkyä, lautojen päät eivät halkea kovassakaan käytössä.


Sidelistattomat lauderallit ovat pystyyn nostettavissa ja . Halvin hinta ilman toimituskuluja 99 . Saunan toimitukseen kuuluvat yksi laude, kohdevalaisin,. Paketissa yksi suora elementti. AUdE - ElEmEnTTi C 140×6×600.

Tässä mainio video, kuinka laude - elementti asennetaan! Jos teillä on U-mallinen laude , toista sama toiselle puolelle ja katso elementti samalle korkeudelle. Tämän jälkeen asenna suorat osuudet paikoilleen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg