torsdag 19 februari 2015

Prefab väggar betong

VI- väggar är isolerade enkelelement som består av en bärande innerskiva av betong som på fabrik förses med en fastgjuten skiva av cellplastisolering. De är uppbyggda av tre huvudskikt med en inre bärande skiva, ett isoleringsskikt och en yttre skiva av betong alternativt lättklinkerbetong. Sandwichväggen är en välisolerad vägg i betong som är klar att montera på byggarbetsplatsen. Vi tillverkar betongväggar efter dina önskemål.


Kontakta oss för mer info om våra betonghus.

Välkommen till Prefab Betong ! Finja Prefab är en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerade betongelement och en komplett stomentreprenör. Besök vår sida för mer information. Vi erbjuder objektanpassad prefabricerad vägg i högvärdig betong med olika ytskikt och struktur till industri, kontor, lantbruk och bostäder. En snygg fasad lyfter vilket hus som helst. Med prefabricerad betong finns oändliga möjligheter att skapa unika fasader.


Din fantasi sätter grenserna.

Gjuta prefabväggar själv? Elementen kan utföras på flera olika sätt. Sandwichsystemet är ett sätt att få en välisolerad vägg i byggnaden.


Fabriksbetong levereras till entreprenörer, byggen, lantbruk och privatpersoner, men även färdiga betongprodukter samt uthyrning av verktyg och annan hjälp . Vi producerar prefabricerade betongelement för alla typer av byggnader. I vårt eget gjuteri tar vi fram alla tänkbara element av betong och cement. Stommarna i betong , från grund till tak, tillverkas i våra fabriker. Hos oss hittar du som vill arbeta inom byggindustrin med betong och prefab ett flertal.


Byggdel: - Väggar — Skalväggar av betong. Arbetsmoment: Montering prefab betongelement. HMB bygg satsar på ett ovanligt koncept - de gjuter sina prefabväggar på. Då är det billigare bygga med Betong än med plockepinnmetoden (trähus) på öar.


Exempel: 10x10meter hus i snitt höjd väggar 3. Prefab -byggnation är ett modernt sätt att bygga och ökar alltjämt. Det innebär att vi kan erbjuda väggar som tar upp och reducerar kväveoxider .

Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud. Via ett brett nätverk av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg