onsdag 11 februari 2015

Htc slipat betonggolv

Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt. Alla golvlösningar från HTC är unika. Ett Superfloor-behandlat betonggolv blir vackert att se på, och får en oöverträffad styrka.


Infärgning av betong som ska bli slipat betonggolv - erfarenheter sökes. Slipad betongplatta - varför blev det misslyckat? Diamantslipat betonggolv - efterbehandling svår nöt.

Betonggolv är ekonomiska. Fördelar med slipat betonggolv. Miljövänlighet: Sett till miljö . Så skyddar vi betonggolvet. Bilden föreställer ett slipat betonggolv med ett transparent ytskydd. Industritrenden lever och polerade betonggolv i hemmet blir alltmer populärt.


Vi är nummer ett på att slipa betong. Stadax Nummer ett på betonggolv.

Sanpro slipar betonggolv i alla sorters bostads-, kontors- och industrimiljöer. Vi har inte slipat vårt golv så mycket som de flesta firmor gör utan har en slät matt . HTC Stain Protection Primer. Lika tilltalande i den mest krävande industrimiljön som i det trendigaste vardagsrummet.


En artikel om att gjuta och efterbehandla sitt betonggolv. Det rör allt från nyproduktion. Vi har ett slipat betonggolv med någon typ av vattenglasbehandling ( HTC cure).


Hur bra är vattenglas för mot fläckar i t. Eller vad sägs om att inreda med ett vinyl- eller betonggolv ? Mer info finns i avsnittet om Fukt. För mer information om slipade betonggolv se HTC Professional Floor Systems. Här finns alla möjligheter att skapa ett fantastiskt vackert fogfritt och slitstarkt golv.


Här på CFF Industrigolv är vi specialister på allt som rör olika typer av golv, och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för ytbehandling av betonggolv. Behöver få de slipat till en fin yta. Har HTC slipmaskiner och slipar blanka betonggolv såkallad HTC -Superfloor och har även ett nytt system . HTC -superfloor är enkelt utryckt ett registrerat namn på ett förädlat, slipat betonggolv , slipat och polerat betonggolv med HTC :s effektiva maskiner och . Vi slipar förutom betonggolv även terrazzo, marmor, granit och trä. Det är ett golv där man genom .

HTC fram en metod att slipa betonggolv så att de blir blanka och hårda, med hjälp. Vi har slipat golv i Portugal, Israel och Sydkorea. Vi hade bara slipat natursten, men hur stor kunde skillnaden vara?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg