fredag 27 februari 2015

Halkskydd golv

Invisible antislip är ett långvarigt och osynligt halkskydd som förhindrar halkolyckor på blöta golv och i hala badkar. Ta bord halkrisken från golv av kakel, klinkers och betong. Behandlingen är enkel, ingen ombyggnad krävs. Applicera invisible antislip på ytan och låt det verka i . Besök vår webbplats idag för mer information om våra produkter.


På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt.

Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Under många år har vi utvecklat och tagit fram halkskydd som är anpassat för alla typer av av verksamheter och golv. Vi har halkskydd för stegar, trappor och . Halkskydd för golv , stegar, trappor och alla typer av underlag. Komplett leverantör inom GRP och glasfiberprodukter. Det enklast sättet att skapa ett halkfritt golv är att behandla ytan på ditt.


Safesteps stegsäkra halkskydd för golv är specialbehandlade för att . En sträv yta minskar risken för halkolyckor både inomhus och.

Osmo Hårdvaxolja med halkskydd är vatten- och smutsavvisande, mycket slitstark och tålig mot spill. Osmo hårdvaxolja med halkskydd för trätrappa? Fläckar på exklusivt klinkersgolv efter. Våra halkskydd kan användas på alla typer av golv , inklusive . Om du arbetar i miljöer med mycket hög halkrisk, där det förekommer speciella föroreningar och där risken för spill är oundviklig, behöver.


Den farligaste och mest eftersatta aspekten av de tre komponenterna golv , tak och väggar, vilka är ett byggnadsskal, är ett golv med dåligt halkmotstånd. Välj en Stegsäkra golv produkt. Problem med hala golv och lastkajer? Glaspärlorna har en rund form och ströas i första skiktet med . Det ordnar vi, vi har beprövade metoder och material för halkskydd av både vanliga golvytor och andra ytor som t. Observera: Klinkers för golv kan även sättas på vägg. Terrassolja med halkskydd ökar ytans tålighet, skyddar ytbehandlingen mot alger , mögel . Det finns idag många inrättningar som skulle minska skaderisken om golvet inte varit halt.


S halkskydd är ett långvarigt skydd mot hala golv. Bergo Soft Tile är en byggbar våtrumsmatta med halkskydd. För golv och trappor av trä.


Våta ytor är vanliga och golvet bör ha ett inbyggt halkskydd , för en trygg och säker arbetsmiljö. Golven i en verkstad skall också vara lätta att .

Torrt pulver som tillsätts i golvfärger eller lacker för att uppnå en sträv yta och därmed minska risken för halkolyckor. Användas både ute och inne. För storkök och restauranger erbjuder vi golv som tar hänsyn till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg