onsdag 18 februari 2015

Träklinker

FÖR NÄRVARANDE HAR VI ETT EXTRA HÖGT TRYCK PÅ BESTÄLLNINGAR VILKET KAN MEDFÖRA ETT PAR DAGARS FÖRDRÖJD LEVERANSTI . Sveriges bredaste sortiment av träklinker. Slittåligt material för miljöer såväl inom- som utomhus. Träklinker är en klinkersort som kombinerar känslan av träparkett med fördelarna hos klinker.


Klinker är tillverkat av flint- eller stengods och bränts till det sintrat . Fri frakt med leverans direkt hem till er.

Med Dekoras träklinker får du samma behagliga rumskänsla som med en klassisk träparkett - fast med en hållbarhet och slitstyrka som tål tidens tand. Vill du ha ett golv som har alla fördelar som ett klinkergolv har, en hård yta som tål både slitage och vätskor, men har det fantastiska utseendet av trä! Albero, en träklinker som ser ut som äkta trägolv. Idealiskt för golvvärme denna granitkeramik klinkern är givetvis även frostsäker och passar både ute som inne. Trä klinker nu till bästa pris hos Kakelgiganten.


Hittar du träklinker som ger en exklusiv känsla i ditt hall eller kök? Köp klinker som ser ut som trä med billiga priser. Kakel och klinker med träimitation.


Här är serie Painted Wood från Cerim.

Den känns mer rustik och . Helt nytt hos oss är serie Expo. En träklinker med väderbiten känsla och slitet utseende. Passar på både golv och vägg. Nu har vi fått hem prover på fina Dolphin Sestino träklinker i det lilla formatet 7xcm. Vi har olika kulörer . Perfekt för att lägga i fiskbensläggning som är så . Decowood är ett av våra senaste tillskott i träklinkerfamiljen.


För den som önskar ett underhållsfritt golv eller väggar är därmed träklinker ett spännande alternativ. Det kanske inte är lika lätt att lägga, men . Inspirerade av gårdagens ”Hemma hos”-inlägg tänkte vi fortsätta på timrad stil i badrummet! Detta badrum finns något längre bort, nämligen… Read More.


Hej, jag har tänkt lägga träklinker och undrar om man måste lägga med mellanrum för fog eller om man kan lägga kant i kant. Svenska folket älskar trä men ibland kan det .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg