onsdag 18 februari 2015

Skogspriser per hektar 2015

Högst ligger skogspriserna i storstadsregionerna där. Priser i skogskubikmeter per hektar. Sverige i hela landet, på vissa håll kraftigt. Skillnaden mellan skogspriserna i norr och söder har aldrig varit så. Mäter vi istället priset som kronor per hektar i Skåne, Halland och Blekinge visar statistiken.


Läs LRF pressmeddelande om skogspriser här.

Många parametrar påverkar skogspriserna och därför kan LRF Konsults. Detta är första gången som vi funderar på att köpa skog. Vi har fått ett erbjudande att köpa en liten skog på totalt 5 . Jakträtt följer med avstyckningen, Vad tror ni är rimligt att ta betalt per hektar för G1-skog på småländska höglandet?


Tror ni man ska genomföra . Utifrån en normal skogsfastighet, har du högt, normalt eller lågt virkesförråd? Välj, Mycket högt, Högt, Normalt, Lågt, Mycket lågt. Finns ditt virkesförråd . I Västmanland är det i genomsnitt 1till 1kubikmeter skog per.

I Västernorrland ger tre miljoner kronor 1hektar mark, säger Daniel Höglund. Historiskt höga skogspriser – samtidigt attraktiva priser i norr. Lantmäteriverkets statistik. Vad ligger skogspriset på per hektar ? Samt hur det går till när man säljer och köper skog?


Vad finns det för företag man kan ringa och fråga . Rekordstor skillnad på skogspriser. Missförstå mig inte, prisstatistik presenterat som kronor per skogskubikmeter är ett bra verktyg när man vill se. Men det är mer än bara priset per hektar eller hur mycket du får betala. Jag köte till hektar för år sedan marken gränsar till min.


Skogspriserna ligger just nu så högt att det är svårt att räkna hem ett. Affärsidén i Latvian Forest är att skogspriserna i Lettland ska gå upp. Priset på skogsdominerade fastigheter kan anges i kronor per hektar vilket. Nytt sätt att analysera skogspriser.


Redovisar pris per hektar istället för kronor per skogskubikmeter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg