torsdag 15 december 2016

Fästen ledstång

Här hittar ni beslag för era ledstänger! Både för rundstavar och stående montage! Detta för att ledstången . Skruvstift till väggfästen: Olik, nr 8 nr och nr 325.


Ledgångsbeslag av mässing.

Välj bland vårt stora utbud av väggfästen till din ledstång. Förnicklade beslag, mässingsbeslag och rostfria beslag. Tillverkad i rostfritt stål AISI 30 därmed endast lämplig för inomhusbruk.


Fäste för montering av runda ledstänger på glas. Beräkna pris, designa och beställ direkt! Förborrad i ändarna för fäste av ändknopp. Hittar några horisontella plus att det förmodligen sitter någon panel längst ner, för låg att fästa i förutom på ett fäste.


Helt nya fästen till ledstång.

Räcker till en hel trappa. Jag har swish Finns i Lerkil Mvh Dan. Vacker hållare för rundad ledstång. Knopp till ledstång 1kr. LED-belysningar på maskinens ledstång.


Ledstångshållare, järn 1kr. Dämpade fästen rekommenderas i krävande och hårt arbete i terräng, eftersom de ger en. Perfekt till inredningsprojektet där det behövs elegant och funktionell vägledning. VIDEO: En trappa utan ledstång kan vara en säkerhetsrisk. Därför ska hantverkaren sätta upp en bra ledstång direkt på väggen.


Adapter för glaslister ledstång i trä, Ø42mm, AISI 3på röret Ø42mm rund . Läng Utsprång, Fäste, Hål för skruv, Förpackning. Fäste vägg, Fäste ledstång , Utsprång, Hål för skruv, Förpackning . I vår industriprogram på roykon. Konkurrenskraftiga priser. Avståndet mellan stolparna är .

Visa filter Stäng filter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg