fredag 23 december 2016

Fallskyddsplattor

Lätta och lägga och enkla att underhålla. Våra fallskyddsplattor säljs inte minst till Sveriges kommuner och anläggare där plattorna som oftast installeras på lekplatsen. Fallskyddet ger en ökad säkerhet . Konstgräs till exempelvis lekplatsen eller multisportplanen, fallskyddsplattor , platsgjuten fallskyddsgummi och ringmattor. Flera färgglada möjligheter och .

För en ännu roligare och vackrare lekplats rekommenderar vi även kanter och fallskyddsplattor med tryck i samma tjocklek. Välj mellan olika typer av tryck t. Vi har också fler färger, tjocklekar och mönster. Plattorna levereras i grå,.


I detta nummer har vi därför valt att ägna speciellt åt . Fallakyddsplattor till lekplats 1. SOFTEX fallskyddsplattor är tillverkade av gummigranulat som har sammanfogats med väderbeständigt polyuretanlim.

De stötdämpande plattorna ger ett fullgott . They have raised $- in funding. EUROFLEX-produkter ska i allmänhet lagras vid över 10°. Underlaget uppfyller gällande standard för beläggning under . ScanCord fallskyddsplattor från ScanCord AB. Gamla bildäck återanvänds ofta och blir till gungor, hinderbanor och fallskyddsplattor på lekplatser.


Gungor och fallskyddsplattor. Problemet är att däcken från . Betecknar ytor belagda med fallskyddsplattor eller gummiasfalt som är avsedda för lek. Kvalitetskrav: Ytan ska vara ren och hel och ha en . Monteringstid mindre än 1 . De är vattengenomsläppliga med drän- eringskanaler på undersidan av plattan. Minsta volym för beställning är 10m².


Softex stötdämpande fallskyddsplattor som ger skydd mot skador. Lek är en källa till både glädje och hälsa och det är aldrig för sent att börja leka . Man kan tycka att det är miljö- vänligt att använda återvunna däck.

Styrelsen har beslutat att sätta fallskyddsplattor under mattställen på gård och för att. Jag googlade rätt mkt på golvmaterial och fastnade för vanliga fallskyddsplattor från Hags som finns i lekplatser etc. WARCO tillverkar stötdämpande plattor för lekplatser, terrass- och balkongplattor, stallmattor samt andra produkter av gummigranulat och polyuretan. Dessa är EU-testade och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg