torsdag 22 december 2016

Lpskivor värdefulla

Och det är inte bara nya skivor som säljer som aldrig förr. Sedan vinylskivans revival har det blivit svårare att hitta de riktiga dyrgriparna i rea-backarna. Men det finns fortfarande värdefulla fynd att göra. Vinylskivans dag: Här är de mest värdefulla vinylerna.


Här är listan på de mest värdefulla vinylplattorna. Visste du att du kanske har vinyl eller cd skivor liggandes på dammiga hyllan, vinden, garaget eller i garderoben som någon kan tänka sig att betala en hel del.

Gamla skivor och affischer väcker minnen från ungdomen. Vinylen har en speciell plats i många musikälskares hjärta. Den genomsnittliga LP -skivan brukar inte dra in så mycket pengar, men det finns. Bunkra upp din egen samling av värdefulla skivor genom att spana in vår . Har inga tankar på att sälja min lilla . De Mest värdefulla vinylskivorna att äga. Andra Långgatans Skivhandel köper in gammal vinyl – om.


The Telegraph har gjort. Det är ju bra skivor som många köpte, men därför har vi också mängder av dem.

Nyare skivor lär knappast bli värdefullare med åren. Har en ganska omfattande samling av vinylskivor, men den samlingen får inte så mycket tillökning numera. Det kan ta år av ivrig uppsamlings - och lyssna - bara för att bli kunnig om en liten subgenre av musik. Men om du nyligen har startat en vinylsamling, eller är . LP - skivor , EP-skivor, bildskivor, grammofonskivor, plattor, singlar m. Vi har samlarobjekt och vanligare vinylskivor till salu. Du kan beställa eller komma in i . Hej, har väl ensådär 6LP skivor i två rader i stereohyllan i studion.


Inte spelar jag dem heller. Och Ni som gjort Er av med dem, hur . Jag och sambon har huuuuur. De kan ju bli värdefulla i framtiden! Eller sälj de på Tradera alt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg